bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,379.79 1.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,219.00 0.08%
bnb
BNB (BNB) $ 607.45 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 155.22 1.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545385 2.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.500497 3.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159717 1.48%

Jeremy Hogan, Ripple-SEC Davası ile İlgili Görüşlerini Paylaştı

jeremy hogan ripple sec davasi ile ilgili goruslerini paylastith

Ripple ve SEC arasındaki dava hız kesmeden devam ederken, dava ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak çıkan haberlere göre Ripple ve SEC arasındaki dava ile ilgilenen ABD’li bir avukat ve Hogan & Hogan’ın ortağı olan Jeremy Hogan bu konu ile ilgili olarak görüşlerini paylaştı.

Jeremy Hogan, Ripple-SEC Davası ile İlgili Paylaşım Yaptı

Kripto para sektörünün belki de en merak edilen davaları arasında yer alan Ripple ve SEC arasında dava devam ediyor. ABD’li bir avukat ve Hogan & Hogan’ın ortağı olan Jeremy Hogan dava ile ilgili olarak resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde açıklama yaptı:

James K. Filan , Ripple davasındaki olayların güncellenmiş zamanlamasını paylaşırken, olaylardaki hafif değişikliğe rağmen, Bölge Yargıcı Torres’in hem bilirkişi önergelerine hem de özet karar önergelerine aynı anda karar vereceği yönündeki tahminine bağlı kalmaya devam ettiğini belirtti.

Şu andan itibaren, bu, son derece iyimser bir tahmin olan, önümüzdeki dört ay içinde davanın muhtemel bir şekilde çözülmesi anlamına geliyor. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, DC Fintech Haftası konferansında katılımcıları Ripple aleyhindeki SEC davasının 2023’ün ilk yarısında çözüleceği konusunda bilgilendirdi. önümüzdeki üç ila dört ay. Bununla birlikte, daha uzun sürebileceği olasılığını dışlamıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala