bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,038.77 1.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,545.55 1.31%
bnb
BNB (BNB) $ 612.96 4.18%
solana
Solana (SOL) $ 185.38 0.66%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62286 0.00%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.646487 0.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215188 0.18%

Jeff Bezos, Dogecoin’in Kurucusunu Twitter’dan Takip Etti

Jeff Bezos Dogecoinin Kurucusunu Twitterdan Takip Etti

Kripto para dünyası hızla büyürken, dünyanın en önde gelen isimleri çok daha sık kripto ile etkileşime geçiyorlar. Son olarak Amazon’un kurucu ve eski CEO’su Jeff Bezos, Dogecoin‘in kurucu ortağını twitter’dan takip etti.

shibetoshi nakamoto

Amazon’un Eski CEO’Su Jeff Bezos, Dogecoin’in Kurucusunu Takip Etti

Amazon şu anda kripto paraları kabul etmese de son birkaç yıldır bir süredir dedikodular bunu iddia ediyor. Nisan ayında, mevcut Amazon CEO’su Andy Jassy, ​​CNBC’ye şirketin potansiyel olarak NFT satmaya başlayabileceğini ve kripto para birimlerinin büyük bir gelecek için olduğunu söylemişti.

Diğer taraftan Elon Musk büyük bir Dogecoin hayranı ve Twitter’ı satın almak için yaptığı son anlaşmadan sonra, DOGE ordusundaki birçok kişi meme parasının bir şekilde sosyal medya devinde kullanılacağına inanıyor.

Ek olarak bazı DOGE hayranları ayrıca Billy Markus’u takip eden Bezos’un “DOGE için çok şey ifade ettiğine” inanıyor ve muhtemelen Amazon kurucusunun Dogecoin’e ısındığını gösteriyor.

Amazon’un Eski CEO’sunun bu attığı adım ise yakın zamanda gelecek olan bir haberin habercisi olabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala