bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,767.96 2.65%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,560.57 1.54%
bnb
BNB (BNB) $ 581.93 2.15%
solana
Solana (SOL) $ 187.53 1.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.627791 2.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.649951 0.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.222936 19.23%

Japon Futbol Yıldızı Keisuke Honda Kendi Kripto Parasını Piyasaya Sürüyor

Japon futbol yildizi Keisuke Honda kendi kripto parasini piyasaya suruyor 2

Ünlü bir Japon futbolcu kendi adına kripto para birimi çıkarıyor. Küresel futbol topluluğu için kripto para ve blok zinciri ekosistemi önemlidir.

Japon profesyonel bir futbolcu, taraftar katılımını artırmak için kendi kripto para birimini piyasaya sürüyor.

Eski Japonya orta saha oyuncusu ve şu anda Brezilya profesyonel ligi takımı Botafogo’nun kaptanı Keisuke Honda, hayranları ile yeni bağlantılar kurmak için kendi token’ını başlattı.

“KSK Honda Coin”, video akışı ve oyun uygulamaları oluşturmak için bir blok zinciri platformu olan Rally.io aracılığıyla Perşembe günü başlatıldı. Yeni para, hayranların Honda ile etkileşime girmesini sağlamak için tasarlandı.

KSK Honda token’ının sahipleri, Honda’dan özel içerik alabilecek ve Discord’daki özel kanallar aracılığıyla oyuncuyla etkileşime girebilecek. Honda, “En sadık hayranlarımızla yeni bağlantılar kurmak için sosyal bir simge oluşturmaya karar verdik” dedi.

Dünyaca ünlü futbolcu, yeni token’ın hayranlarıyla daha açık bir şekilde bağlantı kurmasına izin vereceğini ve taraftar topluluğunda kimin kripto para tuttuğu konusunda %100 şeffaflık sağlayacağını söyledi.

Küresel futbol topluluğu, yıldızları hayranlarıyla buluşturmanın yeni yollarını bulmak için kripto para ve blok zinciri endüstrisinin derinliklerine doğru ilerliyor.

15 Ekim’de Rusya Premier Ligi’nin en iyi futbol kulübü Zenit St.Petersburg, tahsil edilebilir ve takas edilebilir dijital kartlar çıkarmak için blockchain tabanlı oyun platformu Sorare ile anlaştı. Eylül 2020’de, İtalyan profesyonel spor kulübü SS Lazio , kripto para ticaret platformu StormGain ile çok yıllık bir anlaşma imzaladı ve kripto yoluyla yeni taraftar etkileşim seçeneklerini mümkün kıldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala