bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,192.93 3.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,054.91 1.20%
bnb
BNB (BNB) $ 548.65 3.20%
solana
Solana (SOL) $ 139.00 3.17%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500598 0.44%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451267 0.58%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149526 0.34%

Jack Dorsey, Twitter Hesabının Biyografi Bölümüne “Bitcoin” Yazdı

jack dorsey twitter hesabinin biyografi bolumune bitcoin yazdi

Büyük bir Bitcoin savunucusu olan Jack Dorsey’den Bitcoin’e yönelik bir hamle geldi. Twitter’ın kurucu ortağı ve eski CEO’su Dorsey, resmi Twitter hesabının biyografi bölümüne “#Bitcoin” yazdı.

Jack Dorsey’den “Bitcoin” Atağı

Kripto para dünyasının en bilinen isimleri arasında yer alan eski Twitter CEO’su Jack Dorsey, Twitter profilinin biyografi bölümüne Bitcoin‘i etiketledi. Dorsey’in bu hareketinin ne anlama geldiği takipçileri ve kripto para yatırımcıları arasında merak konusu oldu.

jack

Sık sık kripto para piyasası hakkında yorum yapan ve çoğu kez bu konuda tartışmaların içinde yer alan Dorsey, Ethereum ve Dogecoin olmak üzere birçok kripto parayla ilgili eleştirilerini dile getirmekten sakınmayan bir isim olarak biliniyor.

Büyük Bitcoin fanatiği Jack Dorsey, geçtiğimiz günlerde FTX kurucusu ve CEO Sam Bankman-Fried ile Twitter üzerinden bir tartışmaya girmişti. FTX CEO’su SBF’nin Bitcoin’in gelecekte bir ödeme ağı olarak görmediğini söylemesinin ardından Dorsey, bu fikre karşı çıkarak katılmadığını açıklamıştı.

BTC’nin uzun vadede her zaman tekrar yükseleceğinden emin olan Dorsey, son düşüşün ardından Bitcoin fiyatının tekrar yükseleceğine inandığını söylemişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala