bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

Jack Dorsey, Kongre’ye Bitcoin Hakkında Bilgi Verdi

Jack Dorsey Kongreye Bitcoin Hakkinda Bilgi Verdi

Küresel olarak kripto düzenleme çalışmaları hat safaya ulaşmış durumda. Durum böyle olunca da yönetimdeki birçok kişi, kriptoları daha iyi anlamak adına sektörel uzmanlara başvuruyor. Son olarak Block’un CEO’su Jack Dorsey ise Kongre Demokratları tarafından Bitcoin hakkında konuşmaya davet edildi.

Jack Dorsey, Kongre'ye Bitcoin Hakkında Bilgi Verdi

Jack Dorsey, Kongre’ye Bitcoin’i Anlattı

Twitter’ın eski kurucu ve CEO’su Jack Dorsey, kripto dünyasının en sıkı isimlerinden biri konumunda. Özellikle son dönemde kripto odaklı şirketi Block için Twitter’daki görevini bırakan Dorsey, Bitcoin madenciliği gibi konularda da yoğun çalışmalar yürütüyor. Son olarak konuyla ilgili iki kaynağa göre ise Dorsey, 31 Mart’ta özel bir Soru-Cevap oturumu sırasında Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi Demokratlarına Bitcoin ve kripto varlıklar hakkında genel bilgi verdi.

Dorsey konuşmasında Bitcoin gibi iş kanıtı ağlarına güç sağlayan enerji karışımındaki değişikliklere, araştırmacılar için Blockchain tabanlı işlemlerin şeffaflığına ve Batı dünyası dışındaki ödemelerde kripto için büyüyen kullanıcı tabanına atıfta bulundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala