bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,780.89 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,235.55 1.00%
bnb
BNB (BNB) $ 609.82 1.90%
solana
Solana (SOL) $ 158.79 2.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.551424 1.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.50479 2.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161803 0.49%

İTÜ Blockchain’in Hedef ve Planları Neler? Avalanche Summit 2022

Barselona’da gerçekleşen Avalanche Summit 2022 etkinliğinde küresel olarak birçok önemli isim ve şirket yer aldı. Biz de BTCHaber olarak etkinliği yerinde takip ettik. Bununla beraber sektörün önde gelen isimleri ile röportajlar gerçekleştirdik. Avalanche Summit 2022 etkinliğinde İTÜ Blockchain Ekibi ile de bir röportaj gerçekleştirdik. Mikrofonumuzu İTÜ Blockchain ekibinden Ulaş Erdoğan’a uzattık.

Ekran goruntusu 2022 03 26 105505
İTÜ Blockchain ekibinden Ulaş Erdoğan

Avalanche Summit 2022 etkinliği konusunda genel bir değerlendirmede bulunan İTÜ Blockchain ekibinden Ulaş Erdoğan etkinlik ile ilgili olarak şunları söyledi:

Genel olarak gerek sektörel ve çok dijital olarak çalışmamız sebebiyle bu tarz etkinliklere çok ihtiyaç duyuyoruz. Burada hem beraber çalıştığımız insanları hem de sektördeki yeni gelişmeleri çok yakından görme fırsatı yakaladık. Ayrıca buraya Türkiye’den çıkıp gelmek bizim için çok güzel bir deneyim oldu. Hem yoğun bir iş temposundan sıyrılıp yine iş ile ilgili durumlar ile ilgileniyor olsak da çok güzel bir çalışma oldu bizim için. Ayrıca buraya asıl gelme sebeplerimizden birisi de Hackathon. Türkiye’deki Hackathon da güzel bir başarı elde etmiştik.

Ayrıca Avalanche Summit 2022 etkinliğinde özellikle Hackathon bölümüne katılım sağlayacakları için mutlu olduklarını söyleyen Ulaş Erdoğan genel olarak etkinliğin İTÜ ekibi için çok verimli geçtiğine de değindi. Bunun yanında sözlerine şunları da ekledi:

Böyle global bir Hackathon da çok iddialı konuşmak istemiyorum aslında. Çünkü Türkiye’de bu konuda fazla iddialı davranmıştık. Son günlerde büyük bir stres altına düştüm o kadar iddialı konuştuğum için bu yüzden bu sefer öğrenmek için geldik. Burada ürünümüzü gerçekleştireceğiz ve artık biraz da şans demek istiyorum.

İTÜ Blockchain ekibinden Ulaş Erdoğan ile yaptığımız bu röportajın tamamını yukarıdaki linkten tıklayarak izleyebilirsiniz. Ayrıca Avalanche Summit 2022 etkinliğinde yaşanan gelişmeleri ise aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

Avalanche Summit 2022’nin İlk Gününde Neler Oldu?

Avalanche Summit 2022’nin İkinci Günü Nasıl Geçti?

Avalanche Summit 2022’nin Üçüncü Günü Nasıl Geçti?

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala