bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,647.05 1.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,140.06 1.48%
bnb
BNB (BNB) $ 609.41 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 146.16 4.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52255 0.97%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47046 1.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150344 2.56%

İsviçre Hükümeti Blockchain Yasaları İçin Süreci Başlattı

Isvicre Hukumeti Blockchain Yasalari Icin Sureci Baslatti 1

İsviçre hükümeti bir yıldan kısa bir süre içinde yeni blok zinciri yasalarını yürürlüğe koyacak. İsviçre Federal Maliye Bakanlığı, blok zinciri ve dağıtılmış defter teknolojisi alanında kapsamlı bir kararname için bir danışma süreci başlattı.

İstişare bu alandaki kantonlar, partiler ve diğer ilgili gruplar arasında yapılacaktır. İstişareler 2 Şubat 2021’de sona erecek şekilde üç aydan fazla sürmesi planlanıyor.

Bu, İsviçre hükümetinin blockchain ve kripto para birimini teşvik etme konusundaki ilgisinin bir parçasıdır. Resmi bir duyuruya göre, mevcut yasalarda yapılan değişiklikler İsviçre için düzenleyici çerçeveyi iyileştirdi. Ülke artık blok zinciri ve DLT yeniliğini teşvik etmek için daha uyumlu.

Kapsamlı kararname, hükümetin bu değişiklikleri federal yasa düzeyinde yasalara dahil etmesine yardımcı olacak ve Federal Konsey, bu yasaları Ağustos 2021’den itibaren yürürlüğe koymayı hedefliyor.

İsviçre’nin blok zinciri ve kripto para şirketlerine verdiği destek, dünyanın dört bir yanından birçok şirketin ülkede genel merkezler kurmasıyla sonuçlandı. Ülke, 4.700’den fazla kişiyi istihdam eden 900’den fazla blockchain şirketine ev sahipliği yapıyor.

Devlet bankası Basler Kantonalbank veya BKB’nin bile  kripto para birimi hizmetlerini başlatmayı planladığı bildirildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala