bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,041.77 0.43%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,532.56 1.09%
bnb
BNB (BNB) $ 608.20 2.99%
solana
Solana (SOL) $ 184.79 1.46%
xrp
XRP (XRP) $ 0.612522 1.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.640479 1.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.211605 5.88%

İstanbul Blockchain Women’dan Uçurtma Projesi İşbirliği ile İki Öğrenciye Destek!

Istanbul Blockchain Womendan Ucurtma Projesi Isbirligi ile Iki Ogrenciye Destek 1

İstanbul Blockchain Women topluluğu, veya resmi adıyla İstanbul Blokzincir Kadınları Derneği’nin Ekim ayındaki ilk online meet-up konuğu Uçurtma Projesi olacak.

Paribu’nun sponsorluğunda yine İstanbul Blockchain Women YouTube kanalından canlı yayınlanacak olan programın konukları Uçurtma Projesinin Kurucusu Mert Susur, ve öğrenci ilişkilerinden sorumlu ekip üyesi Müge Kılıç.

Uçurtma, Ethereum ağı üzerinde geliştirilen akıllı kontratlarla öğrencilere burs imkanı sağlayan bir platform. Projede tanımlı kriptoparalar üzerinden toplanan destekler, akıllı sözleşmelere kodlanan şartlara bağlı olarak her ay düzenli olarak burs sahibine hızlı, kesintisiz ve masrafsız ödenir.

Blokzincir teknolojisinin sağladığı şeffaflık sayesinde ihtiyaç sahiplerine güvenli bir şekilde toplanan destekler, akıllı kontratlar sayesinde de düzenli nakit akışını sağlıyor, aynı zamandad estekçilerin de bu süreçte öğrencinin durumunu platform üzerinden takip edebilmesine olanak tanıyor.

Mert Susur ve Müge Kılıç bizlere projenin çıkış hikayesinden başlayarak projenin mevcut durumunu, hedeflerini ve büyüme stratejilerini bizlerle paylaşacak.

Platform şu anda, Türkiye’nin Türk Lirası’na endeksli ilk ve tek sabit kripto parası BiLira üzerinden destek topluyor. Bağışta bulunmak üzere izlenecek adımları öğrenmek için linkteki video’yu izleyebilirsiniz.

Ayrıca İstanbul Blockchain Women topluluğu katılımcılarının katkıları ile toplanan bağışlar sayesinde 1 kız, 1 erkek üniversite öğrencisine burs imkanı sağlanacak. 9 ay boyunca 500 TL tutarındaki bu imkandan faydalanmak isteyen öğrenciler yayın sırasında paylaşılacak başvuru form linkini doldurarak Uçurtma ekibine başvurabilecekler. Adaylar başvuruya verdikleri yanıtlara göre Uçurtma kriterleri ile ön elemeden geçtikten sonra kura ile seçilecekler.

Diğer yandan Uçurtma nezdindeki açık kontratların tüm detayına bu adresten ulaşabilirsiniz.

13 Ekim Salı saat 21:00’de gerçekleştirilecek yayının linki:

https://www.youtube.com/watch?v=h0OK1YAs0SQ

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala