bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,413.45 3.96%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,003.87 2.81%
bnb
BNB (BNB) $ 547.97 0.84%
solana
Solana (SOL) $ 134.10 3.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.496171 0.48%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450977 1.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148174 5.07%

İstanbul Blockchain Women Dünya Kadınlar Günü Özel Buluşması 9 Mart’ta

Blockchain

İstanbul Blockchain Women Platformu Kadınlar Günü Özel Meet-Up’ı 9 Mart’ta gerçekleşecek. Özel konuklarıyla yapılacak keyifli söyleşilerle bu günü kutlamaya herkesi davet ediyor. Dernekleşme süreçlerinde sona gelen platform, bu müjdeli haberin ön paylaşımını da ekosistemle yapacak.

İlk oturumda Workinton Lab-Ürün Yöneticisi Recep İlkbahar, IBM Türkiye Takım Liderleri’nden Müge Özkan’ı ağırlayacak. Kadın olarak kurumsal hayata dair izlenimlerin paylaşılacağı söyleşide, Blokzincir teknolojisinin şirketler nezdindeki uygulamaları, yapılan çalışmalar ve gelişim alanları da aktarılacak.

İkinci oturumda Istanbul Blockchain Women Kurucu Ortağı Başak Burcu Yiğit, MenaPay CEO’su Çağla Gül Şenkardeş’in doktora tez konusu “Kurumsal Hayatta Cinsiyetçi Söylemler” ‘i tartışacak; kadınların toplumda var olma çabası, kadın yönetici olmak konularında keyifli bir sohbet gerçekleştirecek ve “Kadın, kendi adını kendi koymalı” diyecekler.

Üçüncü oturumda ise samimi ve eğlenceli bir sunum bizleri bekliyor. SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş. Kurucu Ortağı Ali Perşembe’nin, Bitcoin ile alakalı keyifli izlenimlerini derlediği “Light Side of Bitcoin” başlıklı sunumunu ile günümüzü noktalayacağız.

Yazılımcılara, blockchain meraklılarına ve teknolojiyi yakından takip eden kadın ve erkeklerin katılımına açık olan buluşma saat 18.00’da Levent Workinton’da gerçekleşecek.

Eventbrite kayıt bağlantısına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala