bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,643.78 5.54%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,069.17 4.82%
bnb
BNB (BNB) $ 535.73 7.14%
solana
Solana (SOL) $ 130.76 13.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.484554 5.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455289 6.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152274 5.83%

İstanbul Blockchain Haftasında Düzenlenecek Oyun Turnuvasında 15.000 Dolar Ödül

istanbul blockchain haftasinda duzenlenecek oyun turnuvasinda 15 000 dolar oduldf

İstanbul Blockchain Haftası, 14 Kasım’daki açılışını birçok özel etkinlik ve binlerce değerli katılımcısı ile gerçekleştirecek. Uzun bir süredir heyecanla beklenen etkinlik, Blockchain, NFT, DeFi ve daha birçok konuyu ele alırken, ilk canlı Web3 e-Spor turnuvasına da ev sahipliği yapıyor. Son olarak İstanbul Blockchain Haftası’nda düzenlenmesi planlanan ve Web3 e-spor alanındaki ilk canlı turnuva olan W3E, önümüzdeki ay İstanbul’daki etkinliği için 15.000 dolarlık ödül havuzunu duyurdu.

W3E, İstanbul Blockchain Haftası’nda 15.000 Dolar Ödül Sunuyor

İstanbul Blockchain Haftası‘nda ESA Esports Arena’da gerçekleştirilecek olan turnuvada oyun tanıtımları, Web3 geliştiricilerinin özel duyuruları, demo testleri ve dünyanın en popüler Web3 oyunlarından birinde heyecan verici bir yarışma da yer alacak.

istanbul blockchain haftasinda duzenlenecek oyun turnuvasinda 15 000 dolar odule

Söz konusu turnuvanın finalleri, üç aşamada gerçekleşecek. Turnuvada; dört çeyrek final, ardından iki yarı final ve ardından kazanan takımın para ödülünü, fiziksel bir kupayı ve hatıra NFT’lerini alacağı bir büyük final olacak.

Aynı zamanda W3E, W3E Turnuvası kapsamında dünyanın ilk Web3 oyun fuarına da ev sahipliği yapacak. Katılımcılar, gelişmekte olan projeleri görme ve gelecek Web3 oyunlarını ve ağ oyunlarını test etme fırsatına sahip olacak.

W3E ve Istanbul Blockchain Week’in kurucusu ve CEO’su Erhan Korhaliller, konu ile iligli olarak şu şekilde açıklama yaptı:

İlk Web3 oyunları fuarının yanı sıra ilk canlı Web3 Esports turnuvasını düzenleyen ekibe liderlik etmekten inanılmaz derecede heyecanlıyım. Web3 oyunları, bu devrim niteliğindeki teknolojide bir sonraki adımdır. Son birkaç yılda olgunlaşmasını izlemek inanılmazdı. Ancak 2022 dönüm noktası gibi geliyor. Yarışmacılarımıza EV.io oynama imkanı tanımak bir ayrıcalık. Dünyayı bu alanda tarih yazacak bir etkinliğe davet etmekten dolayı daha fazla gururlu olamazdım.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala