bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,180.39 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,948.20 2.10%
bnb
BNB (BNB) $ 536.27 0.62%
solana
Solana (SOL) $ 133.11 0.81%
xrp
XRP (XRP) $ 0.480987 3.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.435997 3.31%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143718 3.23%

İstanbul Blockchain Haftası, IstanDAO’ya Ev Sahipliği Yapacak

Istanbul Blockchain Haftasi IstanDAOya Ev Sahipligi Yapacak

DAO’ların hem şirketlerin hem de projelerin odak noktası hâline geldiği bu günlerde hem yatırımcı hem de sanatçılar açısından heyecan günden güne artıyor. Bu heyecan, İstanbul Blockchain Haftası‘nda da katılımcılarla buluşuyor. Sektörden birçok konuşmacı ve katılımcının yer aldığı İstanbul Blockchain Haftası‘nda ziyaretçiler, DAO’lara odaklanan IstanDAO’ya katılım fırsatı yakalıyor.

İstanbul Blockchain Haftası, IstanDAO Etkinliğini Duyurdu

Sektörden birçok konuşmacı ve katılımcının yer aldığı İstanbul Blockchain Haftası yeni duyuruları ile katılımcılarını şimdiden heyecanlandırmaya devam ediyor. NFT‘lerden kripto paralar, Blockchain teknolojisinden siber güvenliğe kadar birçok konuya ev sahipliği yapacak etkinlikte önemli bir konu daha merkeze oturuyor: DAO’lar.

Etkinliğin ikinci ve üçüncü gününde gerçekleştirilecek olan IstanDAO’da ziyaretçiler; toplulukların, projelerin ve şirketlerin yeni teknolojiler ile nasıl organize edildiğine dair etkileşimli tartışmalara katılım fırsatı yakalayacaklar.

Tabii IstanDAO sadece bununla da kalmayacak ve katılımcılara DAO’ların karşılaşabileceği olası sorunları iş birliği yaparak ve paylaşarak nasıl çözebileceklerini de aktaracak. Bu, DAO’lara etkinlik sonrası uygulamaları için tüm endüstriyi kapsayan bir çerçeve sağlayacak. Diğer taraftan IstanDAO, İstanbul Blockchain Haftası’nda yer alan bir diğer etkinlik olan IstanBlock ile aynı günlerde gerçekleşecek ve yarım gün sürecek. Dünyanın en iyi 20 DAO’sunun yer aldığı IstanDAO Unconference ile başlayacak olan etkinlik, ilk gün DAO’ların karşılaştığı en büyük zorluklar için ortak çözümler arayacak. Ek olarak IstanDAO Unconference’a yalnızca davetlilerin katılım sağlayabileceğini de belirtelim. 

İstanbul Blockchain Haftası Etkinlikler ile Dolup Taşıyor

14-17 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan İstanbul Blockchain Haftası kapsamında IstanDAO dışında 3 önemli etkinlik daha katılımcılar ile buluşuyor. NFT’lerin odak alındığı NFT Günü, NFT’leri odağına alırken IstanHack isimli ‘hackathon’ etkinliği, dünyanın dört bir yanındaki geliştiricileri Web3 uygulamaları oluşturma konusundaki yeteneklerini sergilemeleri için bir araya getirecek. Dünyanın ilk canlı Web3 e-spor etkinliği W3E Şampiyonası’nda ise Solana blokzincir tabanlı EV.io oyununda mücadele etmeleri için Avrupa ve Asya’nın önde gelen e-spor takımları yer alacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala