bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,632.05 4.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,092.70 5.34%
bnb
BNB (BNB) $ 607.49 1.36%
solana
Solana (SOL) $ 144.36 8.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517184 5.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465346 6.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148217 8.30%

İsrail Merkezli Max ve BOG, Bitcoin Ödül Kartını Tanıttı

israil merkezli max ve bog bitcoin odul kartini tanitti

Kripto ödül kartları ülkemizde bulunmuyor olsa da dünya genelinde kripto ödül kartlarının sayısı artmaya devam ediyor. İsrail merkezli ödeme şirketi Max, ülkenin en büyük kripto para birimi finansal hizmet sağlayıcısı olan Bits of Gold (BOG) ile ortaklık kurarak Bitcoin ödül kartını tanıttı.

Yeni Bitcoin Ödül Kartı MaxBack Crypto Tanıtıldı

İsrailli firmaların yeni Bitcoin (BTC) ödül kartı Maxback Crypto ismine sahip olacak. Atılan bu adım, Max’in geçtiğimiz ay Londra merkezli finansal teknoloji şirketi Wise (eski adıyla TransferWise) ile İsraillileri küresel ödeme endüstrisine açma hamlesi olarak görülüyor.

Şirketler tarafından yapılan açıklamada, yeni kartla birlikte kullanıcıların, kartla yaptıkları harcama seviyelerine göre, Bitcoin geri ödemeleri alabileceği belirtildi. Yapılan açıklamada ayrıca “Kullanıcılar kartı sipariş ettikten sonra, müşteriler için Bits of Gold tarafından özel bir hesap açılacak. Kartın ödül programında biriken geri ödeme tutarı kullanıcıların Bits of Gold hesabına transfer edilecek ve Bits of Gold bu hesabı otomatik olarak Bitcoin’e çevirecek.” denildi.

israil merkezli max ve bog bitcoin odul kartini tanitti 2

MaxBack Crypto kartı, kripto düzenleyici gereksinimlerinin tamamlanmasının ardından başvurulara açılması bekleniyor. Firma bu işlemlerin kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıkladı. Konu hakkında açıklama yapan Max’in CEO’su Ron Fainaro şu ifadeleri kullandı:

İsrail’de kripto para geri ödeme programına sahip bir kredi kartı hizmetini başlatan ilk şirket olduğumuz için mutluluk duyuyoruz. Bu alandaki en eski İsrail merkezli şirket olan Bits of Gold ile iş birliği içinde kripto para ekosistemindeki finansal inovasyonda lider olduğumuz için sevinçliyiz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala