bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,081.51 1.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,517.35 1.91%
bnb
BNB (BNB) $ 572.37 1.16%
solana
Solana (SOL) $ 183.66 2.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.616536 2.61%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639884 3.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.184748 3.38%

Paylaş

IQONIQ, Türkiye’de Faaliyetlerine Başlıyor

iqoniq turkiyede faaliyetlerine basliyor

Yepyeni bir taraftar ve hayran etkileşim platformu olan IQONIQ, Türkiye’de lansman planının yanı sıra, spor ve eğlence alanındaki Türk yıldızlarıyla ve hayran kitleleriyle birlikte benzersiz ortaklıklar kurmayı hedeflediğini açıkladı.

IQONIQ özellikle spor ve eğlence dünyasını hedefleyen bir taraftar ve hayran etkileşim platformudur. Tüm modern/gelişmiş özellikleri tek bir platformda birleştiren IQONIQ; taraftarlara ve hayran kitlelerine en sevdikleri yıldızlar ve organizasyonlarla daha kişisel, daha ödüllendirici, daha amaca yönelik deneyimler vaat eden benzersiz bir fan kulübü olmayı sunuyor.

IQONIQ kullanıcılarına yıldızların ve kulüplerin mevcut tüm sosyal medya ağlarındaki içeriklerini tek bir platformda sunmaya hazırlanıyor. Bunun yanı sıra oyunlaştırma, sadakat programları, promosyon ürünler ve bilet imkanları gibi birçok özel deneyimi de beraberinde getiriyor. Mart ayında düzenlenen resmi lansmanından bu yana Euroleauge Basketball, Olympique de Marseille, AS Monaco ve Drone Şampiyonlar Ligi gibi yüksek profilde partnerlikler kuran IQONIQ, çok yakında daha fazla partnerlik anlaşmalarını açıklaması da bekleniyor.

Türkiye, IQONIQ’in odak noktasında olmak için ideal bir platform sağlıyor. Euroleague Basketball ile özel global iş ortaklığı sayesinde Türkiye’nin en iyi 5 spor kulübü olan Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko, Galatasaray Doğa Sigorta, Tofaş Bursa ve Daruşşafaka Tekfen’e sınırsız erişime sahip olan IQONIQ dünyanın en özel ve tutkulu taraftar kitlesine sahip olarak bilinen Türkiye’nin spor ve eğlence dünyasına erişimini genişletmeyi hedefliyor.

IQONIQ CEO’su Kazım Atilla  “Türkiye’deki partnerliklerimizi genişletmek IQONIQ’in yolculuğu için doğal bir adımdır. Türk taraftarları, takımlarına olan sadakatleri ve çılgın tutkuları ile ünlüdür. IQONIQ’in hepsi bir arada çözümü ile onlara hak ettikleri daha kişisel, daha ödüllendirici ve daha amaca yönelik taraftar/hayran deneyimini sunmayı hedefliyoruz. Başlamak için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

IQONIQ platformunun Ağustos ayında kullanıcıları ile buluşması bekleniyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala