bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,886.12 1.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,062.07 0.87%
bnb
BNB (BNB) $ 557.93 0.23%
solana
Solana (SOL) $ 142.62 0.78%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516603 3.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478877 2.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152827 0.79%

Interactive Brokers’den Kripto Para Adımı

interactive brokersden kripto para adimi 1

Küresel ticaret kurumu Interactive Brokers Group, önemli bir kripto para adımı attı. ABD’deki Kayıtlı Yatırım Danışmanlarına (RIA) kripto para ticareti hizmeti vereceğini açıklayan kurum, bu RIA’ların Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC) ve Bitcoin Cash (BCH) ticareti yapabileceklerini açıkladı.

Bu açıklama ile birlikte kurum, RIA’ların “dünyanın her yerinden hisse senetleri, opsiyonlar, vadeli işlemler, tahviller, yatırım fonları ve ETF’lere ek olarak kripto para birimindeki müşterilerinin pozisyonlarını tek bir ekrandan yönetebilecekleri ve tümü özelleştirilebilir raporlarla tek bir platformda gösterilebilecekleri” bir hizmet sağlıyor.

interactive brokersden kripto para adimi 1 1

Interactive Brokers Kripto Para Ticaretine Başlıyor

Interactive Brokers Pazarlama ve Ürün Geliştirmeden Sorumlu Başkan Yardımcısı Steve Sanders yaptığı basın açıklamasında konuyla alakalı olarak şu ifadelere yer verdi:

İyi çeşitlendirilmiş portföyünün bir parçası olarak kripto para için varlıkların küçük bir yüzdesini ayrılması giderek daha yaygın hale gelmiştir ve danışmanları müşterilerine kripto para tavsiye isteyebilirler. Kripto para ticaretini eklemek, danışmanlara müşteri portföylerini başarılı bir şekilde yönetmek ve işlerini büyütmek için ihtiyaç duydukları yatırım ürünleri ve araçları sağlamaya olan bağlılığımızın altını çiziyor. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala