bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,971.41 4.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,098.51 2.56%
bnb
BNB (BNB) $ 560.60 3.56%
solana
Solana (SOL) $ 143.74 7.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499321 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471967 5.65%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152457 4.11%

Inter ve DigitalBits Anlaşması Sallantıda

Inter ve DigitalBits Anlaşmasi Sallantida

Kripto para şirketleri özellikle son dönemde finansal açıdan bir takım sıkıntılar yaşıyorlar. Bazı şirketler çalışan sayısında azalmaya giderken bazıları da iflas bayrağını çekiyor. Son olarak Inter ise sponsorluk ödemelerinin zamanında yapılmaması durumunda, 2023 yılının Ocak ayına kadar DigitalBits‘in logosunu formasından kaldıracağını açıkladı.

Inter ve DigitalBits Anlaşmasi Sallantida 1 1

Inter ve DigitalBits Anlaşması Sonlanabilir

Milano merkezli Gazzetta dello Sport gazetesinin bugünkü haberine göre, Nerazzurri‘nin gelecek yıl Dünya Kupası’ndan döndüklerinde artık şu anki ana forma sponsoruyla oynamayacağı ve geri kalanında sponsorsuz oynayabileceği söyleniyor.

Nerazzurri, finansal koşullar nedeniyle yapamadığı sponsorluk ödemelerinde temerrüde düşmesi durumunda, Nerazzurri maç günü formalarının ön kısmından logolarını kaldıracak.

Son olarak kulübün kripto para birimi şirketinin yerini alacak yeni bir ana sponsor arayışında olduğunu belirtelim. Ancak yeni sponsorun bulunamaması durumunda kulüp ocak ayından itibaren bir ana sponsor olmadan oynayabilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala