bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,658.79 0.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,049.27 0.17%
bnb
BNB (BNB) $ 547.09 2.61%
solana
Solana (SOL) $ 136.06 1.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.495789 1.38%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451335 0.71%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149042 2.95%

İngiltere’nin İlk Kripto Para Ödemeli Kafesi Açıldı

ingilterenin ilk kripto para odemeli kafesi acildi

Kripto paralar artık hemen hemen her yerde karşımıza çıkmaya başladı. Reklamlarda, Twitter üzerindeki binlerce tweette, arkadaş ortamında konuşulan kriptolar, artık sıcak bir yuvaya da sahip. Öyle ki İngiltere‘de sadece kripto para kabul eden ilk kripto kafesi açıldı.

ingilterenin ilk kripto para odemeli kafesi acildi2

İngiltere’nin Kripto Kafesi Birçok Kriptoyu Destekliyor

Batı Londra’da yeni açılan Chai Ada isimli kafe, yedi kripto para birimini destekliyor. Kabul edilen kripto paraların listesi Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), XRP ve Litecoin’i (LTC) içeriyor ve listenin daha da genişletilmesi bekleniyor.

Kafenin sahibi Tayyab Shafiq, ilerleyen dönemde daha fazla kripto para birimi sunmak istediğini söylüyor:      

“Hem Bitcoin hem de Ethereum en yüksek piyasa sermayesine sahiptir ancak aynı zamanda yüksek gaz ücretlerine de sahiptir, bu nedenle müşterilerin paralarının karşılığını en iyi şekilde almalarını sağlamak istedik.”

Shafiq, İngiltere’nin ilk kripto para kafesi olarak faturalandırılan işinin, kripto benimsemeyi ilerletmeye yardımcı olacağını belirtti.

Diğer taraftan kafe, aynı zamanda, NFT‘lerle de uğraştı ve müşterilere Rarible platformundan NFT’sini satın almaları için ömür boyu indirim vadetti.

Son olarak İngiltere’nin şu anda kripto para düzenleyicileri kısmında belirsiz bir atmosfere sahip olduğunu belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala