bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,280.10 1.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,598.40 1.23%
bnb
BNB (BNB) $ 587.16 2.08%
solana
Solana (SOL) $ 187.48 1.21%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62249 0.76%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.654409 1.38%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.220084 18.86%

İngiltere’de Blockchain Destekçisi Yöneticiler Artıyor

ingilterede blockchain destekcisi yoneticiler artiyor

Geçtiğimiz günlerde İngiltere’nin yeni Başbakanı Liz Truss olmuştu. Truss kendi ekibini kurmaya başladı. Liz Truss ülkenin yeni maliye bakanı olarak Blockchain destekçisi olan Kwasi Kwarteng’i seçti.

İngiltere’nin Yeni Maliye Bakanı Kwasi Kwarteng Oldu

Kripto dostu tutumuyla bilinen İngiltere’nin yeni Başbakanı Liz Truss, kabinesini kurmaya başladı. Başbakan Liz Truss, ülkenin yeni Maliye Bakanı olarak Kwasi Kwarteng‘i seçtiğini açıkladı. Kwarteng, Truss’un kampanyasının en büyük destekçilerinden birisi olmuştu ve İngiltere’nin yeni Maliye Bakanı olmadan önce iş, enerji ve endüstriyel stratejiden sorumlu devlet sekreteri olarak görev alıyordu. İngiltere’nin yeni Maliye Bakanı Kwasi Kwarteng, ülkede yaşanan enflasyon ve durgunlukla mücadele edecek. Eski Başbakan Boris Johnson’ın kabinesinde Maliye Bakanı olarak görev alan Rishi Sunak, Temmuz ayında hükümetten istifa etmeden önce İngiltere’yi bir kripto merkezine döndürmek için çalışmalar yürüteceğini açıklamıştı. Kwasi Kwarteng’in Rishi Sunak’ın bu kripto vizyonunu ne kadar desteklediği şimdilik belli değil.

ingilterede blockchain destekcisi yoneticiler artiyor 2

Kwasi Kwarteng, Haziran 2021’de yaptığı bir açıklamada, Blockchain sistemleri için “gelecekte ekonomimizi dönüştürecek yeni teknolojilerden birisi” açıklamasını yapmıştı. Kwasi Kwarteng’in departmanı geçtiğimiz aylarda tedarik zincirlerinde Blockchain kullanımını da dahil etmek üzere teknolojik yeniliğin desteklenmesi için 53 milyon İngiliz sterlini (61.3 milyon dolar) değerinde fon açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala