bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,890.12 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.10 3.61%
bnb
BNB (BNB) $ 608.54 0.22%
solana
Solana (SOL) $ 146.27 7.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524462 4.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470621 5.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149785 7.55%

İngiltere, Yeni Kripto Düzenlemelerini Duyurmaya Hazırlanıyor

ingiltere yeni kripto duzenlemelerini duyurmaya hazirlaniyordfgfds

Kripto para sektörünün belki de en çok konuşulan konularından biri düzenleme konusu. Son çıkan haberlere göre; İngiltere, kripto şirketlerini denetlemek için yeni düzenleyici yetkiler için yasa çıkarmayı planlıyor.

İngiltere’den Yeni Kripto Düzenlemeleri Konusunda Hamle

Birleşik Krallık hükümetinin kripto varlıklarının satışını ve pazarlamasını yöneten yeni kuralları açıklaması bekleniyor. Financial Times’ın haberine göre; düzenleyiciler, İngiltere dışındaki şirketler tarafından kripto ile ilgili reklamlara yönelik bir kısıtlama da dahil olmak üzere sektörü denetlemek için daha fazla güce sahip olacak. Mali Davranış Otoritesi ayrıca kripto şirketlerinin nasıl çalıştığını da izleyecek.

ingiltere yeni kripto duzenlemelerini duyurmaya hazirlaniyorsff

Söz konusu önerilen yetkiler, hâli hazırda parlamentonun önünde olan bir yasaya eklenecek. Finansal Hizmetler ve Piyasalar Yasa Tasarısı, İngiltere’nin Brexit sonrası finans sektörünü şekillendirmek için tasarlandı ve stablecoin’leri ve kripto varlıklarını tanımlayan bölümler içeriyor.

Avrupa Birliği’nin Kripto Varlık Piyasaları (MiCA) yasasına veya Amerika Birleşik Devletleri’nde tartışılan çeşitli planlardan bazılarına benzer şekilde, Birleşik Krallık’ta uzun süredir daha kapsamlı bir çerçeve çağrısında bulunuyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala