bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,048.16 1.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,069.52 1.07%
bnb
BNB (BNB) $ 560.03 0.25%
solana
Solana (SOL) $ 143.19 0.82%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517305 3.18%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481891 1.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153885 0.71%

İngiltere Parlamento Grubu, Kripto Sektörünü Araştırıyor

ingiltere parlamento grubu kript

Kripto para sektörü birçok düzenleyici kurum tarafından araştırılıyor. İngiltere‘deki partiler arası bir parlamento grubu, mevcut düzenlemelerin durumunu ve ileriye dönük yolu belirlemek için yerel kripto sektörünü araştırıyor. İngiltere Parlamento Grubu yaptığı açıklamada, Kripto ve Dijital Varlıklar Tüm Parti Parlamento Grubu’nun (APPG) politika önerileri içeren bir rapor hazırlamak istediğini ve bulgularını hükümetle paylaşacağını belirtti.

İngiltere Parlamento Grubu’ndan Kripto Sektörününe Araştırma

Kripto paralar son dönemde belki de en çok merak edilen ve üzerinde en çok araştırma yapılan konulardan biri diyebiliriz. İngiltere Parlamento Grubu da kripto para birimlerini araştıranlar arasına dahil oldu.

CoinDesk‘in haberine göre; grup, İngiltere’nin dijital varlıkları düzenleme konusundaki mevcut yaklaşımı, yerel düzenleyicilerin rolü, merkez bankası dijital para birimlerinin (CBDC) potansiyeli gibi bir dizi konuda endüstri uzmanlarından, kripto servis sağlayıcılarından, düzenleyicilerden ve hükümet üyelerinden görüş alıyor.

ingiltere parlamento grubu kripto sektorunu arastiriyorasd

İskoç Ulusal Parti Milletvekili ve grubun başkanı Lisa Cameron, konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

İngiltere’nin gazdan ayağını çekmemesi ve hükümet ile düzenleyicilerin konu kripto ve dijital varlıklar söz konusu olduğunda taahhütlerini yerine getirmesi hayati önem taşıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala