bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,971.41 4.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,098.51 2.56%
bnb
BNB (BNB) $ 560.60 3.56%
solana
Solana (SOL) $ 143.74 7.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499321 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471967 5.65%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152457 4.11%

İngiltere Merkez Bankası Yetkilisi Jon Cunliffe, Kripto Konusunda Uyardı

ingiltere merkez bankasi yetkilisi jon cunliffe kripto konusunda uyardie

Kripto para birimlerinin hızla yaygınlaşması ile beraber birçok isim kripto para birimleri ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunuyor. Bu kez kripto para birimleri ile ilgili olarak İngiltere Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Jon Cunliffe bir açıklamada bulundu. Jon Cunliffe, yaptığı açıklamada, kripto para yatırımcılarının dünya çapında sıkılaşan finansal koşulların daha güvenli varlıklara yönelik ilgiyi artırdığını ve için gelecekte bizleri daha zor zamanlar beklediğini söyledi.

İngiltere Merkez Bankası Yetkilisi Jon Cunliffe, Kripto için Açıklama Yaptı

The Wall Street Journal tarafından düzenlenen yakın tarihli bir etkinlikte İngiltere Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Jon Cunliffe, perakende yatırımcıların kripto para birimlerini gerçekten anlamadığını belirtti.

ingiltere merkez bankasi yetkilisi jon cunliffe kripto konusunda uyardiey
İngiltere Merkez Bankası Başkan Yardımcısı Jon Cunliffe

Wall Street Journal konferansında yükselen faiz oranlarının kripto para birimleri üzerindeki baskıyı artırıp artırmadığı sorulduğunda Cunliffe, “Evet, bu süreç devam ettikçe sanırım bir hareket göreceğiz” dedi.

Cunliffe, bunun yanında kripto para birimlerinin aslında perakende yatırımcılar tarafından finansal bir yatırım olarak görülmediğini de sözlerine ekledi. Ek olarak Jon Cunliffe, kripto para birimlerinin riskli menkul kıymetler olarak değerlendirilmesi gerektiğini de vurguladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala