bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,898.12 3.68%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,135.22 3.59%
bnb
BNB (BNB) $ 611.61 0.02%
solana
Solana (SOL) $ 146.04 7.01%
xrp
XRP (XRP) $ 0.522915 3.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469157 5.45%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149753 7.03%

İngiliz Müzayede Evi Christie’s, Girişim Fonu Kurdu

ingiliz muzayede evi christies girisim fonu kurdu

NFT sektörünün öncü isimleri yeni girişimler için yeni hamleler yapmaya başladı. NFT alanında önemli çalışmalara imza atan Christie’s müzayede evi bir girişim fonu kurduğunu duyurdu.

Christie’s’den Yeni Girişim Fonu

Ünlü İngiliz müzayede evi Christie’s, sanat piyasasıyla ilgili fintech şirketlerini desteklemeyi amaçlayacak bir yatırım fonu başlattığını duyurdu.

ingiliz muzayede evi christies girisim fonu kurdu

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Christie’s Ventures adlı yeni fon, başlangıçta web3 inovasyonu, sanatla ilgili finansal teknoloji ve sanatın kesintisiz üretimini sağlayan üç alana odaklanacak.

Girişim kolunun ilk yatırımı, varlıkların farklı Blokchain ağı arasında taşınmasını müşteriler için daha kolay hale getiren birlikte çalışabilirlik protokolü olan LayerZero Labs‘e yapıldı.

Christie’s Ventures Global Health’den Devang Thakkar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Gerçek iş zorluklarını çözebilecek, müşteri deneyimlerini iyileştirebilecek ve hem doğrudan sanat pazarında hem de etkileşimler için büyüme fırsatlarını genişletebilecek ürün ve hizmetlere odaklanacağız.

Ayrıca belirtmek gerekirse, Christie’s müzayede evinin NFT uzmanı Noah Davis, geçtiğimiz günlerde Yuga Labs ekibine katıldığını açıklamıştı. Davis, CryptoPunks NFT koleksiyonu için marka liderliği görevini üstleneceğini aktarmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala