bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,977.68 0.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,154.65 1.52%
bnb
BNB (BNB) $ 600.88 0.53%
solana
Solana (SOL) $ 153.40 0.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.548903 3.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.507829 0.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15714 2.24%

İngiliz Yetkililere Göre Binance’in FTX Çöküşündeki Rolü Belirsiz

ingiliz milletvekillerine gore binancein ftxteki rolu belirsiz

Kripto para borsası FTX’in ani çöküşüyle ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. FTX’in ani çöküşündeki Binance’in rolü hakkında İngiliz yetkiliden açıklama geldi.

İngiliz Yetkiliden FTX Çöküşü Açıklaması

Bir Parlamento üyesine göre, Birleşik Krallık milletvekilleri, Binance’in FTX çöküşündeki rolünü anlamak için sunulan kanıtlara ikna olmadı. Binance, FTX’in çöküşündeki rolü de dahil olmak üzere pazartesi günü yapılan duruşmanın ardından, Birleşik Krallık parlamento komitesinin FTX’in düşüşünü araştıran sorularına yanıtlar gönderdi. FTX, başarısızlığından ve sonrasında gerçekleşen iflastan önce, Binance’in önemli bir rakibiydi.

Hazine Komitesinin bir üyesi olan Alison Thewliss, açıklamasında, “Sunulan deliller, bize olayın gerçek arka plan detayını vermiyor.” dedi. Thewliss açıklamasının devamında, “Komitenin burada olanların ayrıntılarına ulaşmak için daha fazla soru soracağına eminim, çünkü bu çöküş ve genel olarak kripto endüstrisiyle ilgili daha fazla detaya ihtiyacımız var.” dedi. Konu hakkında İngiliz yetkililer henüz detaylı bir açıklamada yapmadı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala