bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,184.20 3.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,133.34 2.73%
bnb
BNB (BNB) $ 608.20 0.19%
solana
Solana (SOL) $ 147.34 5.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526157 3.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475055 5.15%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150988 5.65%

ING, Dijital Saklama Teknolojisini Gmex’e Sattı

ing dijital saklama teknolojisini gmexe satti

Hollanda merkezli bankacılık şirketi ING, dijital saklama teknolojisi Pyctor‘u Gmex Group’a sattı. Teknoloji, ING Neo’nun Amsterdam’daki inovasyon laboratuvarında kuluçkalanmıştı.

ING’nin Dijital Saklama Teknolojisi Pyctor Artık Gmex’in

ING Neo’nun Amsterdam’daki inovasyon laboratuvarında kuluçkaladığı dijital varlık saklama ve ticaret sonrası altyapı teknolojisi Pyctor’u Gmex Group’a sattı. Pyctor artık Gmex çatısı altında bir hizmet. Bu hamle ile birlikte  Gmex başkanı ve CEO’su Hirander Misra, Pyctor’un başkanlığına atandı. ING ise Pyctor ile ilişkisini sürdürecek ve ING’nin dijital varlıklar ekibi aracılığıyla işbirliği yapacak.

ing dijital saklama teknolojisini gmexe satti 2

Konuyla ilgili açıklama yapan ING’de FinTech küresel başkanı Olivier Guillaumond şunları söyledi:

“Gmex, Pyctor’ı bir sonraki aşamaya ölçeklendirecek. Piyasada yaşanan birlikte çalışabilirlik sorunlarını ele alırken, birden fazla ticari taraf ve dijital varlık saklama kuruluşu arasında ideal bağlantıyı getiriyor”

ING, 2019 yılında kripto saklama alanına girmek istediğini açıklamıştı. Bu açıklamadan sonra geliştirmeler yapan şirket, dijital saklama teknolojisi Pyctor’u geliştirdi. ING’nin bundan sonra konuya ilişkin hangi adımları atacağı merak ediliyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Hazal Orta

Hazal, 1990 yılında, ailenin tek çocuğu olarak, İstanbul’un Fatih ilçesinde doğdu. Hayatının ilk 18 yılını İstanbul’da geçirdikten sonra üniversitede Turizm ve Otel İşletmeciliği okumak için Isparta’nın yolunu tuttu. Eğitim hayatı boyunca yalnızca stajlarda turizm sektörüyle ilgilendi. Üniversite eğitiminin ilk yıllarında Work&Travel programıyla Amerika Birleşik Devletleri’nde üç aylık bir turizm deneyimi elde etti ve bu kariyerini, burada noktaladı. Eğitimi boyunca hiçbir gün bile turizmde bir kariyer hedeflemediği için okul biter bitmez kendine yeni bir çıkış aradı. Yazmaya ve yazılı basını takip etmeye olan ilgisiyle birlikte de kendini bilgisayar başında haber yazmaya çalışırken buldu. Editörlük kariyerine 2012 yılında, otomobil haberleri yazmaya çabalayarak başlayan Hazal, kariyerinin ilk yıllarında hem haberciliğin hem de dijital yayıncılığın dinamiklerini öğrenmeye başladı. SEO kelimesiyle tanışması da bu yıllara dayanıyor. Yaklaşık 6 yıl boyunca yerli ve yabancı basını yakından takip ederek en doğru bilgiyi, hızlı ve sade bir şekilde okurlarla buluşturmanın ne kadar önemli olduğunu öğrendi. 6 yıllık bu otomotiv haberleri geçmişinin ardından ise soluğu teknoloji basınında aldı. Teknoloji basınındaki kariyerine Yazı İşleri Müdürü olarak başlayan Hazal, içerik üretiminin yanında yönetimi konusunda da önemli deneyimler elde etti. Bu süreçte hem teknoloji hem de otomotiv basınındaki bazı dergilerde de Yazı İşleri Müdürü ve Editör olarak görev alarak, basılı yayınlara dair de tecrübeler edindi. Farklı ekiplerle ve farklı sektörlerde çalışmanın çok yönlülüğe önemli katkılar sağladığını düşünen Hazal, yeni dönemde ise uzun suredir heyecan duyduğu blockchain teknolojisine daha fazla ilgi göstermeye başladı ve kariyerine de, teknolojiyle olan dirsek temasını kesmeden, bu doğrultuda devam etmeye karar verdi. Teknolojinin kanatları altındaki blockchain, NFT ve kripto para terimlerine aşina olan Hazal’ın yolu da böylelikle Kriptomeda ile kesişmiş oldu. BTCHaber.com'da Yönetici Editör görevini üstlenen Hazal, yazmaya bu çatı altında devam ediyor. Boş zamanlarında farklı alanlarda okumalar yapan Hazal, iyi yazmanın çok okumaktan geçtiğine inanıyor. Bilgisayar başından kalktığında ise soluğu dijital içerik platformlarında alıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala