bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,845.37 3.86%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,097.53 2.09%
bnb
BNB (BNB) $ 560.63 3.15%
solana
Solana (SOL) $ 144.06 7.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500274 1.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473334 6.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152487 3.70%

İflas Eden Voyager Digital CFO’su İstifa Etti

iflas eden voyager digital cfosu istifa etti

Kripto para piyasasında yaşanan düşüşlerden olumsuz etkilenen Voyager Digital, geçtiğimiz aylarda iflas başvurusunda bulunmuştu. Voyager Digital’in CFO’su istifa ettiğini açıkladı.

Voyager CFO’su Ashwin Prithipaul Şirketten Ayrıldı

Yaşanılan sıkıntıların ardından Temmuz 2022’de iflas başvurusu yapan kripto para kredi platformu Voyager Digital son olarak varlıklarına telif alma süreci ile gündeme gelmişti. Konu hakkında bilgisi olan kişiler tarafından yapılan açıklamaya göre Voyager hisselerine en yüksek teklifi veren kripto para borsaları Binance ve FTX oldu.

iflas eden voyager digital cfosu istifa etti 2

Voyager Digital’in varlıklarının hangi şirket tarafından satın alındığı şimdilik bilinmiyor olsa da, Voyager’ın baş finans görevlisi olan Ashwin Prithipaul, şirketten ayrıldığını açıkladı. Şirkete bir geçiş döneminde katılan Ashwin Prithipaul, Voyager’dan ayrılacak ve Prithipaul’un görevini bir süreliğine Voyager Digital CEO’su Stephen Ehrlich yürütecek.

Ashwin Prithipaul’un LinkedIn profiline göre, Mayıs 2022’den beri Voyager Digital’in CFO’su olarak görev alıyordu. Ashwin Prithipaul daha önce ise dokuz ay boyunca kripto para borsası DriveDigital’de CFO olarak görev aldı. Prithipaul’un daha önceki adresi ise yatırım firması olan Galaxy Digital olmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala