bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,725.07 4.12%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,988.45 6.18%
bnb
BNB (BNB) $ 549.87 3.87%
solana
Solana (SOL) $ 137.98 6.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.474676 11.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444197 9.68%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149501 10.80%

İflas Eden Kripto Şirketi Celsius Madencilik Faaliyeti İçin Tesis Arıyor

iflas eden kripto sirketi celsius madencilik faaliyeti icin tesis ariyor

Terra Blockchain ekosisteminin geçtiğimiz yıl çökmesinin ardından pek çok kripto şirketi iflas başvurusunda bulunmuştu. İflas başvurusunda bulunan şirketler arasında yer alan kripto borç verme platformu Celsius, Bitcoin madencilik faaliyetlerine başlamıştı. Celsius, Bitcoin madencilik faaliyetlerini sürdürmek için yeni bir tesis arayışında.

Celsius, Yeni Tesis Arayışında

İflas eden kripto borç verme platformu Celsius’un madencilik kolu, Bitcoin madencilik şirketi Core Scientific’ten almış olduğu 20.000 Bitcoin madencilik makinesini geçici olarak depolayacak yeni barınma yerleri aramaya başladı.

iflas eden kripto sirketi celsius madencilik faaliyeti icin tesis ariyor 2

Celsius, bir yargıcın Core Scientific’in bu ayın başlarında Bitcoin madencilik makineleri kapatmasına izin vermesinin ardından 37.500 madencilik makinesini geri alma sürecini çoktan başlatmıştı. Şirketin yeniden yapılandırma başkanı ve geçici CEO’su olarak görev alan Chris Ferraro, sürecin Mart 2023’e kadar tamamlanmasını planladıklarını açıkladı. Chris Ferraro açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Şirketimizin içinde bulunduğu pozitif işletme nakit akışları ve önemli bir artışla madenciliğe devam etmemizi sağlayacak olan pazarda barındırma seçeneklerimiz de bulunuyor.

Son olarak Celsius, geçtiğimiz ay iflas başvurusunda bulunan Core Scientific ile bir barındırma sözleşmesinin şartları konusunda anlaşmazlığa düşmüştü.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala