bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,470.88 0.77%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,551.64 0.66%
bnb
BNB (BNB) $ 618.82 5.33%
solana
Solana (SOL) $ 187.25 0.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.630143 1.17%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65914 1.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216086 0.71%

İflas Eden Genesis, FTX’in En Büyük Teminatsız Alacaklısı Konumunda

iflas eden genesis ftxin en buyuk teminatsiz alacaklisi konumunda 2

Sabah saatlerinde iflas koruma başvurusunda bulunan Genesis Global Capital’in en büyük 50 alacaklısına olan borcu açıklanmıştı. Bir süredir zor durumda olan ve kısa bir süre önce iflas koruma başvurusunda bulunan Genesis Global Capital, bir diğer iflas koruma başvurusu yapmış olan kripto para borsası FTX’in en büyük teminatsız alacaklısı olarak kayıtlara geçmiş durumda.

FTX’in En Büyük Alacaklılarından Genesis İflas Başvurusu Yaptı

Yapılan son dosyalamaya göre, iflas koruma başvurusu yapan Genesis Global Capital, FTX ve bağlı şirketlerin 226.3 milyon dolarlık borçlu olduğu, revize edilen “En İyi 50 Listesi” üzerinde başı çekiyor. Dosyalamada, gözden geçirilmiş liste, ABD Mütevelli Heyeti tarafından Teminatsız Alacaklılar Resmi Komitesi’ne atanan herhangi bir alacaklının adını da geçiriyor.

iflas eden genesis ftxin en buyuk teminatsiz alacaklisi konumunda 1

FTX ve bağlı olan şirketlerin en büyük 50 alacaklısının çoğunun adları ve bilgileri bu süreçte bilgileri düzenlenmeye devam ediyor. Dosyalamada on ikinci sırada en büyük alacaklının ise 92.9 milyon dolarlık bir alacakla Hong Kong merkezli kripto ticaret şirketi olan Pulsar Global Ltd. yer alıyor.

Bu sabah itibariyle Genesis Global ve yan kuruluşları olan Genesis Asia Pacific ve Genesis Global Capital Bölüm 11 iflas başvurusunda bulundu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala