bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,728.95 1.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.93 1.63%
bnb
BNB (BNB) $ 583.45 1.41%
solana
Solana (SOL) $ 189.48 1.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.624248 1.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65035 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.21977 16.03%

İddialara Göre Elon Musk, Paylaşımında Gizli DOGE Mesajı Veriyor

iddialara gore elon musk paylasiminda gizli doge mesaji veriyor 2

Tesla CEO’su Elon Musk, Twitter üzerinden yaptığı yorumlar ve paylaşımlar ile sık sık gündeme geliyor. Bu kez Tesla CEO’su Elon Musk’ın yaptığı son paylaşımda gizli Dogecoin (DOGE) mesajı verdiği iddia ediliyor.

Elon Musk Paylaşımında Gizli DOGE Mesajı Verdiği Söyleniyor

Dogecoin (DOGE) hayranı olarak bilinen ve sosyal medyadaki mesajlarıyla Dogecoin’in fiyatını hareketlerini etkileyen Tesla CEO’su Elon Musk, bu kez DOGE ile ilgili olmadığı gözüken bir paylaşım yaptı.

Elon Musk’ın söz konusu paylaşımı şu şekilde:

Söz konusu paylaşımın hemen ardından bir Twitter kullanıcısı Elon Musk’ın bu paylaşımında Dogecoin (DOGE) ile ilgili gizli bir mesaj verdiğini dile getirdi.

iddialara gore elon musk paylasiminda gizli doge mesaji veriyor

Twitter kullanıcıları söz konusu paylaşımdan Dogecoin ile ilgili bir anlam çıkardı. Greg isimli Twitter kullanıcısı, Musk’ın bu paylaşımında “DOGE güçlüdür” ifadesini sakladığını söyledi.

Ancak başka bir kullanıcı Greg’in Musk’ın tweetine yaptığı yorumun, iddiaya göre DOGE’nin değil Ethereum’un (ETH) güçlü olduğu anlamına geldiğini belirtti.

Son olarak Elon Musk’ın bu gizli paylaşımı Dogecoin’i (DOGE) hareketlendirdi. Haberimizin yazımı esnasında CoinMarketCap verilerine göre; Dogecoin (DOGE) 0.1194 dolardan işlem görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala