bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,730.88 0.49%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,226.68 1.02%
bnb
BNB (BNB) $ 609.89 2.22%
solana
Solana (SOL) $ 158.82 2.70%
xrp
XRP (XRP) $ 0.551847 0.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.503237 2.80%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161231 0.63%

Mesut Özil Kripto Para Birimini Piyasaya Sürecek

iddia mesut ozil kendi kripto para birimini piyasaya surecek

The Sun’ın iddialarına göre, Fenerbahçe’nin yıldızı Mesut Özil kendi kripto para birimi için harekete geçti. Özil, sahibi olduğu M10 markasını, yeni dijital para birimiyle daha da genişletmeyi planlıyor.

Mesut Özil Kendi Kripto Para Birimi Üzerinde Çalışıyor

Mesut Özil, geçen yıl kendi giyim markası M10Streetwear’ı piyasaya sürmüştü. M10’un küresel çapta bilinirliğini artırmak için çalışmalar devam ediyor. Özil, geçen cumartesi günü Twitter hesabından “Heyecan verici şeyler yakında” diyerek bir tweet paylaştı. Bu tweete iliştirilmiş olan görselde ise gözleri parlayan bir fotoğraf vardı.

SunSport bu tweeti, Özil kripto para birimi ile ilgili çalışıyor şeklinde yorumladı. Şimdilik yıldız futbolcu cephesinden ise gelmiş resmi bir duyuru yok.

iddiaya göre, Özil’in kripto para birimini alanlar Özil ile tanışma fırsatı da yakalayacak.

Keisuke Honda ve James Rodriguez de kendi kripto para birimlerini yayınlayan isimler olmuştu. Eğer iddialar doğru çıkarsa, Özil de bu ikiliyi takip etmiş olacak.

35 yaşındaki Japon futbolcu Keisuke Honda, kendi kripto para birimi KSK Honda Coin’i Ekim 2020’de çıkarmıştı. Rodriguez ise duyuruyu 2018 Dünya Kupası başlamadan önce yapmıştı. JR10 isimli kripto para birimi, o yıl haziran ayında satın alınabilir oldu. Bu hamleyle birlikte Rodriguez, kripto para birimini piyasaya süren ilk aktif kullanıcı oldu.

SelfSell tarafından geliştirilen JR10 Token, ön satışta, 12 saniye yarım milyon dolarlık satışa ulaştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala