bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,273.22 1.16%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,071.61 0.25%
bnb
BNB (BNB) $ 558.90 1.69%
solana
Solana (SOL) $ 146.14 5.04%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502617 0.40%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470373 3.94%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152931 2.44%

İddia: Crypto.com Daha Fazla Kayıp Yaşamış Olabilir

iddia crypto com daha fazla kayip yasamis olabilir

Dün belirttiğimi üzere Singapur merkezli kripto para borsası Crypto.com hacklenmiştiBlockchain güvenlik şirketi PeckShield verilerine göre, bilgisayar korsanları yaklaşık 15 milyon dolar değerinde Ethereum (ETH) ele geçirmişti. Bitcoin araştırma grubu OXT Research’ün zincir içi analisti ErgoBTC‘ye göre, daha önce bildirilenin aksine Crypto.com‘un güvenlik ihlali 33 milyon dolara yakın olabilir.

Crypto.com Hack Sırasında 33 Milyon Dolara Kaybetmiş Olabilir

OXT Research’ün zincir içi analisti ErgoBTC‘nin yaptığı paylaşımına göre; Crypto.com‘un ödeme cüzdanından 444 BTC (18,5 milyon dolar) daha çekildi. ErgoBTC, şüpheli işlemleri detaylandırarak, OXT Research’ün ilk olarak borsanın saklama cüzdanından 52.55 BTC (2.18 milyon dolar) tutarında şüpheli bir ödemeyi işaretlediğini söyledi.

Crypto.com şirketin CEO’su Kris Marszalek‘in kullanıcı fonlarının güvende olduğunu belirttiği olaydan kaynaklanan herhangi bir zararı henüz kabul etmedi. Ancak borsa şüpheli faaliyet raporlarına atıfta bulunarak para çekme işlemlerini geçici olarak dondurmuştu. Ayrıca Marszalek, borsanın konuyla ilgili bir iç soruşturma yürüttüğünü de vurgulamıştı.

Ayrıca yaşanan hack olayında bazı Twitter kullanıcıları; hack sonucunda ne kadar kripto çalındığından bahsetmediği için Crypto.com’u hedef almıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala