bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,975.41 4.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,100.98 2.60%
bnb
BNB (BNB) $ 560.76 3.45%
solana
Solana (SOL) $ 143.73 7.88%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500301 1.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471831 5.72%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152403 4.14%

Ice Cube, DOGE Ordusuna Katıldığını Açıkladı

ice cube doge ordusuna katildigini acikladi

Ünlü Amerikalı rapçi ve aktör O’Shea Jackson Sr. ya da herkes tarafından bilinen adıyla Ice Cube, ilk memecoin Dogecoin’in (DOGE) destekçisi olduğunu açıklayarak Elon Musk, Roger Ver, Snoop Dogg ve Gene Simmons gibi pek çok ünlü ismin arasına katıldı.

Ice Cube, Dogecoin’e Destek Veriyor

2013 yılında bir şaka olarak yaratılan Dogecoin (DOGE), günümüzde 17 milyar doların üzerindeki piyasa değeri ile lider dijital varlık birimleri arasında yer alıyor. Son dönemlerde pek çok ünlü ismin desteğini alan Dogecoin’e (DOGE) bir destek daha geldi. Ünlü rapçi, oyuncu ve film yapımcısı Ice Cube, Twitter hesabından Dogecoin (DOGE) destek paylaşımı yaptı.

ice cube doge ordusuna katildigini acikladi 2

MyDoge cüzdanının kurucularından olan Bill Lee’nin paylaşımını yanıtlayan Ice Cube, meme kripto para birimine desteğini göstermiş oldu. Ice Cube kısa bir süre önce 600.000 dolar değerinde bir alışveriş yapmış ve bu alışverişin ödemesini Dogecoin (DOGE) ile gerçekleştirmişti. Yapılan bu alışveriş Dogecoin (DOGE) ile yapılan en büyük ticari işlem olmuştu.

Dogecoin (DOGE) destekçileri her geçen gün artmaya devam ederken Elon Musk ile birlikte çok daha popüler olan Dogecoin’e (DOGE) ilerleyen günlerde daha fazla ünlü ismin destek vereceğini söyleyebiliriz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala