bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,595.31 0.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,167.05 1.28%
bnb
BNB (BNB) $ 616.23 3.29%
solana
Solana (SOL) $ 147.75 0.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530231 0.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.474008 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152333 0.42%

Huobi, Yeni Zelanda’da Türev İşlemlerini Sonlandırıyor

vaddds

Kripto para borsalarının en önemli sorunlarından biri de şüphesiz düzenleyici baskısı. Son dönemde iyice kızışan düzenleyici arbitrajı, borsaların da yeni yollara başvurmaya başladı. Son olarak kripto para borsası Huobi Global’in, ülkeye operasyonlarını genişlettikten kısa süre bir süre sonra, Yeni Zelanda’daki kullanıcılara türev alım satım hizmetleri sunmayı bırakacağını açıkladı.

Huobi, Yeni Zelanda’da İşlemlerini Durdurma Kararı Aldı

Seyşeller merkezli kripto borsası Huobi, token marjlı vadeli işlemler, token marjlı takaslar, Tether (USDT) marjlı sözleşmeler, opsiyonlar ve Yeni Zelanda merkezli kullanıcılara borsada işlem gören ürünler (ETP) dahil hizmetleri 23 Ağustos’ta durduracak.

huobi yeni zelandada turev islemlerini sonlandiriyora

Huobi, Haziran ayında Yeni Zelanda Şirketler Ofisi’ndeki ülkenin finansal hizmetler sağlayıcısı siciline girildiğini söyleyerek operasyonlarını Yeni Zelanda’ya genişletmişti.

Ayrıca ABD, Kanada, Japonya, İran ve Singapur dahil olmak üzere 11 yargı bölgesinden kullanıcıların Huobi platformunda sunulan “tüm hizmetleri” kullanmaları zaten yasakken, Birleşik Krallık ve anakara Çin dahil olmak üzere 12 yargı bölgesinden kullanıcıların türev ürünlere erişimi engellendi.

Huobi, Yeni Zelanda kullanıcı hesaplarını, kullanıcı varlıklarının güvenliğini sağlarken düzenli bir şekilde türev alım satım işlemleri için” kısıtlayacağını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala