bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,144.38 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,975.90 3.71%
bnb
BNB (BNB) $ 544.43 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 131.85 5.32%
xrp
XRP (XRP) $ 0.490678 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.444606 2.73%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145762 6.65%

Huobi Technology, ABD’de Para Transferi Lisansı Aldı

hbnyumik A0NG cover

Kripto para sektörünün hızlı gelişme kaydetmesi ile beraber bu alandaki çalışmalar da artış göstermeye başladı. Son olarak Huobi Technologies, ABD genelinde döviz ve para transferi işlemlerini yürütmek için bir lisans aldığını ve kripto para birimi işlemleri sunma yolunda bir adım olduğunu söyledi.

Huobi Technology’e ABD’de Para Transferi Lisansı Verildi

Huobi Technologies, tarafından yapılan açıklamaya göre, ABD Mali Suçları Uygulama Bürosu’ndan (FinCEN) bir Para Hizmetleri İşletme Kayıt Lisansı (MSB) aldı. Konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yapıldı:

Bu, Huobi Technology’nin uyumluluk sürecindeki ilerlemedir ve şirketin gelecekte Amerika Birleşik Devletleri’nde dijital para birimiyle ilgili işleri yürütmesi için iyi bir uyumluluk temeli oluşturur.

huobi technology abdde para transferi lisansi aldid

Bunun yanında hatırlatmak gerekirse Huobi Technology‘nin bir başka şubesi olan dijital varlık güven sağlayıcısı Huobi Trust Company, Aralık 2020’de Nevada Finansal Kurumlar Bölümü’nden bir güven lisansı aldı. Lisans, şirketin ABD’de saklama ve uyumluluk hizmetleri sunmasını sağladı.

İlerleyen dönemde Huobi Technology, ABD kullanıcılarına daha fazla dijital varlık hizmeti sunmayı ve “uluslararası ticari genişlemenin ivmesini sağlamlaştırmayı” planlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala