bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,302.76 0.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,204.92 0.35%
bnb
BNB (BNB) $ 608.81 2.02%
solana
Solana (SOL) $ 156.83 1.56%
xrp
XRP (XRP) $ 0.554209 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.504952 2.81%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160607 0.35%

Huobi, Metaverse’ü Desteklemek için Kampanya Başlattı

huobi metaverseu desteklemek icin kampanya baslatti

Metaverse kavramı hemen hemen her alanda kendisini göstermeye başladı. Kripto borsası Huobi de metaverse‘ün gelişimini destekleyecek bir kampanya başlattı. Huobi, Metaverse‘ün geliştirilmesini ve benimsenmesini hızlandırmak için bugün 100 milyon dolarlık bir kampanya başlattığını duyurdu.

Huobi’nin Metaverse Kampanyası 14 Şubat’a Kadar Sürecek

Kripto para borsası Huobi resmi hesabından yaptığı bir duyuru ile Prime Fest: Tiger Year adlı 100 milyon dolarlık metaverse kampanyasını açıkladı. Şirket bu kampanyayı kullanıcıların metaverse‘deki olasılıkları keşfetmesi için başlattı. Söz konusu kampanya, 14 Şubat 2022’ye kadar sürecek.

huobi metaverseu desteklemek icin kampanya baslatti 2

Huobi; Primelist başlığı altında yeni metaverse tokenı listelemeleri yapacak. Aynı zamanda PrimeEarn başlığı altında yüksek getirili kripto paralar sunacak. Buna ek olarak, katılımcılara metaverse‘de merkezi olmayan tanımlayıcılar veya kişiselleştirilmiş sanal kimlikler için kaydolma fırsatı verecek.

Huobi’nin Kurucu Ortağı Du Jun, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Metaverse üzerindeki vurgumuz, daha eğlenceli ve benzersiz bir kripto deneyimi sağlama niyetimizi yansıtıyor. Biz sadece bir spot ticaret borsası değiliz. ürün ve hizmetler ile yürüttüğümüz promosyonlar, ticaret deneyimini oyunlaştırmak ve daha eğlenceli hale getirmek için tasarlandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala