bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,379.79 1.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,219.00 0.08%
bnb
BNB (BNB) $ 607.45 0.42%
solana
Solana (SOL) $ 155.22 1.55%
xrp
XRP (XRP) $ 0.545385 2.23%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.500497 3.62%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159717 1.48%

Huobi Kore, Huobi’den Ayrılmak İçin Harekete Geçti

huobi kore huobiden ayrilmak icin harekete gecti

Zor durumda olduğu iddia edilen kripto para borsası Huobi cephesinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Kore merkezli haber kaynaklarına göre Huobi’nin Kore bölümü olan Huobi Kore, ana şirketten ayrılmak istiyor.

Huobi Kore’den Yeni Adım

Kore merkezli haber sitesi olan News1’in haberine göre, kripto para borsası Huobi’nin Kore operasyonlarını yöneten Huobi Kore, Huobi Global ile bağını kopartmak için harekete geçti. Huobi Kore bu hareketle birlikte kendi işlerini Huobi’den bağımsız bir şekilde yürütmek istiyor.

huobi kore huobiden ayrilmak icin harekete gecti 2

Habere göre, Huobi Kore bu ayrılma işlerini yaparken, öz sermayenin mülkiyetini müzakere edeceğini açıkladı. Bununla birlikte Huobi Kore’nin yarısından fazlası, Huobi Global’in kurucusu olan Leon Lin’e ait. Şirketin bir sonraki büyük hissedarları arasında Jo Guk-Bong ve Korea Land Trust yer alıyor. Aynı zamanda bir kripto madenciliği işinin de sahibi olan Jo Guk-Bong, Leon Lin’den şirketin çoğunluk hissesini satın almak için çalışmalar yürütüyor.

Söz konusu hareket, kurumsal yapının değiştiği Huobi Global için çalkantılı bir dönemde yaşanıyor. Son olarak kısa bir süre önce Huobi Global personelinin yüzde 20’sini işten çıkardığını açıklamıştı. Yapılan bu işten çıkarmanın ardından şirketin zor durumda olduğu iddiaları daha çok gündeme gelmeye başladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala