bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,298.23 3.76%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.19 2.93%
bnb
BNB (BNB) $ 597.84 2.09%
solana
Solana (SOL) $ 149.10 6.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534076 3.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477106 5.35%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153409 4.93%

Huobi Global, Yedi Kripto Parayı Listeden Kaldırdı

huobi global yedi kripto parayi listeden kaldirdi.jpg

Kripto para borsaları, son dönemde faaliyet gösterdikleri ülkelerin kurallarına uymak için yeni düzenlemeler yapmaya başladı. Huobi Global, farklı ülkelerdeki düzenlemelere uymak için yedi kripto para birimini listeden çıkaracağını duyurdu. 

Huobi, Yedi Kripto Paranın Alım Satımını Durduracak

Huobi, başta Monero (XMR), Decred (DCR), Firo (FIRO), Verge (XVG), Zcash (ZEC), Dash (DASH) ve Horizen olmak üzere yedi kripto para üzerinde alım satımı askıya alacağını açıkladı. Borsa, 19 Eylül’den itibaren bu kripto para birimlerinin alım satımını durduracak. 

huobi global yedi kripto parayi listeden kaldirdi

Borsa ayrıca, bu kripto para birimlerini listeden çıkarma kararının son finansal düzenlemelere ve Huobi Global Token Yönetim Kuralları’nın 16. ve 17. maddesine uymak için alındığını belirtti.

Yapılan açıklamaya göre şirket, geçtiğimiz salı günü Monero, Dash, Decred, Firo, Verge, Zcash ve Horizen’in spot ve vadeli işlemlerini sonlandırmıştı. Ayrıca şirket, kullanıcıların bu kriptolarla ticaret yapamayacağını, ancak kullanıcıların erişmesi ve keşfetmesi için para çekme işlevinin çalışacağını duyurdu.

Huobi yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Huobi Global, her ülkenin uyumluluk politikalarına sıkı sıkıya uyar ve her zaman kullanıcılarımızın varlıklarını korumak için çaba gösterir.

Ayrıca Huobi‘nin geçtiğimiz günlerde, lisanslı bir kripto varlık borsasını işletmek için İngiltere Virjin Adaları’nın Finansal Hizmetler Komisyonun’dan (FSC) onay aldığını da belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala