bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,078.78 0.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,540.45 0.69%
bnb
BNB (BNB) $ 618.67 6.28%
solana
Solana (SOL) $ 185.70 1.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.631457 1.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.660097 2.08%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214651 2.11%

Huobi Düzenleyici Baskısı Sonrası Tayland Birimini Kapıyor

Huobi Düzenleyici Baskisi Sonrasi Tayland Birimini Kapiyor

Kripto para piyasaları son dönemde oldukça kritik bir dönemden geçerken düzeneleyici baskıları hızla artmaya devam ediyor. Özellikle merkezi borsalar nezdinde artan baskı, bazı borsaların bazı ülkeleri terk etmesine neden olabiliyor. Son olarak Huobi de düzenleyici baskıları sonrası Tayland birimini yapıyor.

Huobi Düzenleyici Baskısı Sonrası Tayland Birimini Kapıyor

Huobi Tayland’daki Faaliyetlerini Durduruyor

Kripto para borsası Huobi, yerel düzenleyici makamlar tarafından lisanslı bir dijital ticaret platformu olarak listeden çıkarıldıktan sonra Tayland’daki operasyonunu kapatıyor. Huobi‘nin Tayland kolu tarafından yayınlanan bir açıklamaya göre platform 1 Temmuz’da kalıcı olarak kapatılacak.

Konu hakkında yaptığı açıklamada borsa şu ifadelere yer verdi:

“Varlıkları geri çekmek için tüm müşterilerle iletişim kurmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz. Ancak hâlâ ulaşamadığımız çok sayıda müşteri bulunuyor” 

Huobi’nin düzenleyicilerle mücadelesi bazı rakiplerinin aksine çok uzun sürmedi. Avrupa’daki düzenleyicilerle bazı ilk sorunların ardından Binance, yakın zamanda İtalya ve Fransa’da onaylandı. Bu ayın başlarında FTX ise Japonya’da  lisanslı bir ticaret platformu başlattı.

Huobi faaliyetleri Tayland’da durdurulsa da diğer bölgelerde gelişimini sürdüreceğini belirti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala