bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,365.44 0.33%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,971.86 0.88%
bnb
BNB (BNB) $ 534.18 0.55%
solana
Solana (SOL) $ 133.09 0.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.481779 2.59%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.439432 1.57%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144994 1.51%

Huobi, Blockchain Teknolojisinin Büyümesi İçin Busan Şehri ile Anlaştı

huobi blockchain teknolojisinin buyumesi icin buson sehri ile anlasti

Kripto para ekosistemi yeni anlaşmalar ve iş birlikleriyle gelişimini sürdürmeye devam ediyor. Özellikle Blockchain teknolojisinin büyümesi için kripto şirketleri yeni ortaklıklar kuruyor. Son olarak kripto borsası Huobi, Blockchain’i geliştirmek için Güney Kore’nin Busan Şehri ile iş birliğine gitti.

Huobi, Busan Şehri ile İş Birliği Yaptı

Kripto borsası Huobi Global ve yerel muadili Huobi Korea, Busan Metropol Şehri hükümeti ile Blockchain altyapısını geliştirmek için bir mutabakat zaptı (MoU) imzaladığını açıkladı.

huobi blockchain teknolojisinin buyumesi icin buson sehri ile anlasti

Anlaşmaya göre, Huobi Global ve Huobi Korea, gelişmekte olan Blockchain endüstrisi için Busan ile yakın bir şekilde çalışacak. Busan Belediye Başkanı Heong-Joon Park yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Busan Şehri, Blockchain ekosistemimizin büyümesini teşvik etmek için Huobi ile ortaklık yapmaktan memnuniyet duyuyor. Blockchain düzenlemelerinin olmadığı bir bölge olarak Busan, dünyanın dört bir yanından birçok Blockchain şirketini kendine çeken en son dijital finansal teknolojileri geliştirmek için elverişli bir ortam sunuyor.

Güney Kore’nin metropol şehirlerinden biri olan Busan daha önce, Blockchain teknolojisini geliştirmek kripto borsaları FTX ve Binance ile birlikte çalışmıştı.

Ayrıca Huobi, geçtiğimiz yıl Kore Finansal Hizmetler Komisyonu’ndan lisans alarak Güney Kore’de yerel bir ofiste faaliyet göstermeye başlamıştı. Bununla birlikte Huobi Global, farklı ülkelerdeki düzenlemelere uymak için yedi kripto para birimini listeden çıkaracağını duyurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala