bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,933.00 3.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,562.87 2.27%
bnb
BNB (BNB) $ 582.96 2.35%
solana
Solana (SOL) $ 186.47 2.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.632187 3.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652272 2.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.21972 20.21%

Hugo Boss, NFT Alanında Çalışmalar Yapacak

171189

NFT sektörü her geçen gün hızlı bir şekilde gelişme kaydetmeye devam ediyor. Son olarak Hugo Boss, kıyafetleri NFT koleksiyonuna dönüştürerek, metaverse’de sunum yapmaya başlayacak. Söz konusu ortaklık çerçevesinde, 360 derecelik bir metaverse deneyimi sunulacağı ifade edildi.

Hugo Boss, İlk NFT Koleksiyonunu Piyasaya Sürmeye Hazırlanıyor

Dünyaca ünlü moda devi Hugo Boss’un genç yaştan kullanıcılara odaklı üretim yapan kolu Hugo, NFT koleksiyonu Imaginary Ones ile kuracağını ve kıyafetlerini bir metaverse’e aktaracağını açıkladı. Hugo markanın küresel yeniden doğuşunun bir parçası olarak 360 derecelik bir metaverse deneyimi başlatacağını duyurdu.

hugo boss nft alaninda calismalar yapacakWE

Söz konusu koleksiyon, olumlu veya olumsuz hissedilen bütün duyguları kucaklamaya teşvik ediyor. Hugo bu koleksiyonu ile hissetme ve ifade özgürlüğünün önemine dikkat çekiyor. Marka, mental sağlık açısından bu özgürlüklerin öneminin küçümsenmemesi gerektiğinin altını çiziyor.

Koleksiyondan elde edilen gelirin de bu amaçla Youth Aware of Mental Health (YAM) derneğine bağışlanacağı Hugo tarafından açıklandı. Koleksiyonun amacı, herkesi duygularıyla bağlantı kurmaya teşvik etmek olarak öne çıkıyor. Koleksiyon tüm duyguların, içeriği ne olursa olsun benimsenmesi gerektiği mesajını paylaşacak. Şirkete göre; hissetme ve ifade etme özgürlüğü, insanların ruh sağlığını olumlu yönde etkilerken genel sağlığı da önemli ölçüde iyileştirebilir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala