bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,763.35 5.41%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,102.04 3.56%
bnb
BNB (BNB) $ 559.74 2.76%
solana
Solana (SOL) $ 144.06 10.90%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49959 2.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.461995 4.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151919 5.60%

Hublot ve Murakami, NFT Koleksiyonu Çıkarıyor

bitcoin toplulugunda nft tartismasi2

NFT sektöründe her geçen gün yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Bu kez Japon sanatçı Takashi Murakami, İsviçreli lüks saat üreticisi Hublot ile arasında ortak çalışma gerçekleşti. Murakami ve Hublot, on üç parçadan oluşan NFT saat koleksiyonunu piyasaya sürecek. Bu koleksiyon, on üç adet fiziksel saate bağlı olacak.

Japon Sanatçı, NFT Koleksiyonu için Hublot ile Ortak Hareket Edecek

Japon sanatçı Takashi Murakami, NFT’ler bağlantılı yeni bir gerçek dünya saatleri koleksiyonunu piyasaya sürmek için İsviçreli lüks saat üreticisi Hublot ile iş birliği yaptı.

hublot ve murakami nft koleksiyonu cikariyorSACSDC

Nisan ayında Cenevre’deki Watches and Wonders 2023 fuarında görücüye çıkacak olan fiziksel saatler ile koleksiyon entegre edilecek. Yeni koleksiyon, 1970’lerin Japon video oyunlarından ve televizyon programlarından esinlendi. Ayrıca NFT koleksiyonu, 2021 yılının başında ortaya çıkan, Classic Fusion Takashi Murakami All Black saatine göre şekillendi.

Her bir ürün, farklı gökkuşağı tonlarında hazırlandı. Her bir ürün, sanatçının ikonik gülümseme imzasını barındırıyor. Koleksiyonun son saati Classic Fusion Takashi Murakami Black Ceramic Rainbow adını taşıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala