bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,753.89 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,246.39 1.74%
bnb
BNB (BNB) $ 605.34 0.31%
solana
Solana (SOL) $ 157.59 1.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.54841 0.07%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.502934 1.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161892 2.13%

Hublot, BitPay Aracılığıyla Kripto Para Kabul Ediyor

londonnbs hublot boutique outdoor 1

Hemen hemen birçok farklı alandan şirket kripto para birimlerini ödeme yöntemi olarak kullanmaya başladı. Son olarak İsviçreli lüks saat üreticisi Hublot‘tan bir hamle geldi. Hublot bugün yaptığı bir açıklama ile BitPay aracılığıyla kripto para kabul edeceğini duyurdu.

Hublot’tan Kripto Para Hamlesi

Kısa süre önce İsviçreli lüks saat markası TAG Heuer, müşterilerin belirli akıllı saat modellerinin ön yüzünde NFT’leri göstermelerine izin vereceğini açıklamıştı. Bu kez yine bir saat markasından kripto para hamlesi geldi. Hublot, BitPay aracılığıyla kripto para birimleri kullanılarak çevrimiçi satın alınabilecek 200 yeni sınırlı sayıda saati piyasaya sürüyor.

Hublot, resmi Twitter hesabı üzerinden konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Yalnızca e-ticaret platformunda çevrimiçi olarak sunulan 200 parçalık sınırlı bir sürüm olan yeni BigBangUnico Essential Grey ile tanışın. Sadece Hublot Amerika Birleşik Devletleri eBoutique’imizde müşteriler, BitPay ile belirli kripto para birimlerini kullanarak alışveriş yapabilecekler.

Yeni Big Bang Unico, yalnızca saat yapımcıları Hublot United States eBoutique’de satışa sunulacak. Bu saat yaklaşık 21.800 dolar değerinde. Yani mevcut piyasa fiyatında bir Bitcoin’den biraz daha fazla bir etiket fiyatıyla satışa sunulacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala