bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,911.86 3.53%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,068.54 2.62%
bnb
BNB (BNB) $ 543.29 4.37%
solana
Solana (SOL) $ 134.24 9.59%
xrp
XRP (XRP) $ 0.488117 2.13%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455564 1.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155132 1.75%

Hong Kong, Kripto Merkezi için Ekip Kuracak

hong kong kripto merkezi icin ekip kuracakfgbdfb

Kısa süre önce Hong Kong düzenleyicisi, yayınladığı bir istişare raporunda, bireysel yatırımcıların kripto ticaretine yönelik bir adım attı. Bu istişare raporuna göre, bireysel yatırımcılar, Menkul Kıymetler ve Vadeli İşlemler Komisyonu tarafından lisanslanan borsalarda, gerekli önlemler ve koşullar ışığında daha büyük tokenlar işlem yapabileceğini açıklamıştı. Ardından Hong Kong, bir kripto para birimi merkezi olma planı, Çin hükümetinden bir destek gördü. Bu desteğin ardından Hong Kong da harekete geçti.

Hong Kong, Kripto Merkezi için Ekip Kurmak İstiyor

Hong Kong, yakın zamanda kabul edilen bir kripto merkezi olma hedefine nasıl ulaşılabileceği konusunda öneriler sunmak için bir ekip kuracak. Mali Sekreter Paul Chan, bütçe konuşmasında, “Geçtiğimiz birkaç ayda, potansiyeli olan çok sayıda yenilikçi işletme Hong Kong’da iş kurmayı düşünüyor” dedi.

fdbhong kong kripto merkezi icin ekip kuracak

Paul Chan, ayrıca konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bir sonraki adım için, ilgili politika bürolarından üyeler, mali düzenleyiciler ve piyasa katılımcılarından oluşan, sektörün sürdürülebilir ve sorumlu gelişimi hakkında tavsiyeler sağlamak üzere sanal varlık geliştirme konusunda bir görev gücü oluşturacağım ve yöneteceğim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala