bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,489.89 0.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,571.24 0.20%
bnb
BNB (BNB) $ 608.86 3.42%
solana
Solana (SOL) $ 186.68 0.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619548 0.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.646442 0.11%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217107 8.74%

Hong Kong FinTech Başkanı: Hong Kong Kripto Lisansı ile İlerliyor

Hong Kong Web3 Icin En Uygun Zaman 2

Hong Kong‘un kripto merkezi olma yolundaki çabaları sürüyor. Çin’in özel idare bölgesi, önümüzdeki ay kripto ticaret şirketleri için yol haritasını açıklayacak. Bazı kripto şirketlerinin şimdiden denetim altında faaliyetlerine başladığı bildirilmişti. Son olarak Hong Kong FinTech Derneği başkanı Neil Tan, finans sektörünün dijital varlıklara açılmasının sadece doğal bir ilerleme olduğunu söylüyor.

Hong Kong FinTech Başkanından Kripto Lisans Açıklaması

Hong Kong FinTech Derneği (FTAHK) başkanı, kripto dostu Hong Kong’un, diğer yargı bölgelerinin geri adım atmasına rağmen, vatandaşlarına kripto ticaretine erişim sağlama konusunda hala hevesli olduğunu iddia ediyor.

HongKongSkyline

FTAHK başkanı Neil Tan, Singapur ve ABD’nin kripto perakende ticaretine izin vermekten görünüşte geri adım attığını Hong Kong’un ileriye doğru adım attığını söyledi. 1 Haziran’da kripto borsaları için bir lisanslama rejimi yürürlüğe girecek ve Tan, bunun perakendeyi de içereceğini de belirtti.

FTAHK başkanı Neil Tan, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Kriptoya yasal ve düzenlenmiş bir şekilde erişim varsa, o zaman eminim katılımcılar gelecektir. Bu bir inşa et ve gelecekler çünkü başka seçenek yok. Aslında seçenekler azalıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala