bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,026.89 3.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.32 2.53%
bnb
BNB (BNB) $ 548.54 2.99%
solana
Solana (SOL) $ 139.87 6.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499285 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455671 2.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150809 2.51%

Hong Kong, Bireysel Yatırımcıları Kripto Ticaretine İzin Veriyor

Hong Kongda Bankalara Kripto Genelgesi

Kripto para sektöründe birçok şirket kripto alanındaki çalışmalarını hızlandırdı. Son olarak Hong Kong, perakende yatırımcıların sektör için yeni kural kitabına göre kripto ticareti yapabileceklerini duyurmaya hazırlanıyor ve Asya’nın başka yerlerinde dijital varlık firmaları ve düzenleyiciler çatışırken bile bir merkez geliştirme çabalarını hızlandırıyor.

Hong Kong’dan Bireysel Yatırımcılara Kripto Ticaretine İzin

Konuya yakın kaynaklara göre, kripto liderlerini firmalar ve borsalar kurmaya ikna ettikten sonra Hong Kong, perakende yatırımcıların Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve diğer kripto para birimlerini alıp satmasına izin verecek. Hong Kong, şehrin kripto merkezi girişimi küresel kripto borsalarını ve firmaları çekerken hakimiyetini artırmak için bu fırsattan yararlanıyor.

hong kong tarihcesi

Çin, ABD ve diğer ülkeler kriptoyu kısıtlarken Hong Kong, kripto sektöründeki için düzenlemeler ve lisanslar getirerek daha ilerici bir yaklaşım benimsiyor. Hong Kong, mayıs ayında kripto varlık firmaları için bir lisanslama rejimi getirmeyi planlıyor.

Kripto borsası OKX CCO’su Lennix Lai şunları söyledi:

Danışmanın sonucunun, dijital varlık topluluğunun güvenli, güvenli ve uyumlu perakende ticaretin sağlam bir sanal varlık ekosisteminin önemli bir yönü olduğu görüşünü yansıtmasını bekliyorum.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala