bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,465.88 1.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,562.12 1.76%
bnb
BNB (BNB) $ 588.62 1.14%
solana
Solana (SOL) $ 188.22 3.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621071 1.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.646991 1.06%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217493 11.36%

Holoride, Sanal Gerçekliği Otomobillere Getiriyor

holoride sanal gercekligi otomobillere getiriyor

Dünyanın en büyük otomobil üreticilerinden birisi olan Audi tarafından desteklenen Holoride, metaverse’ü yeni alanlarda deneyimleyebilmenin önünü açıyor. Las Vegas’ta düzenlenen CES 2023 etkinliğinde Holoride, otomobiller için önemli bir duyuru yaptı.

Metaverse Otomobillere Geliyor

Audi’nin desteklediği bir girişim olan Holoride, otomobillerin hareketini gerçek zamanlı olarak analiz ederek yolculuk esnasında yaşanacak rahatsızlıkların önüne geçmeyi planlıyor. Otomobil ile seyahat edenlerin hareket hassasiyeti yaşamalarının önüne geçen bu yeni sistem şimdilik CES 2023 etkinliğinde test edilebiliyor.

holoride sanal gercekligi otomobillere getiriyor 2

Şirketin bu yeni girişimi ayrıca son yılların popüler alanlarından birisi olan Metaverse ile de bağlantılı. Platform MultiverseX Blockchain ağına entegre edilmiş bir token olan RIDE ile bütünleşiyor. Token, geliştiricileri gerçek değeri olan bir oyun içi sadakat token’i olarak işlev görüyor ve kullanıcılar Holoride ile uyumlu oyunların yanı sıra RIDE’ı da deneyimleyebiliyor.

Yeni vizyon şirket tarafından “Motor Evreni” olarak tanımlanıyor. Konu hakkında açıklama yapan Holoride CEO’su Nils Wollny şu açıklamalarla çalışmaları özetledi:

Yani elde ettiğimiz bu gelirleri platformumuz için içerik üretecek olan içerik üreticileri ile paylaşacağız. Bu durum bizi bir kara kutu olmak yerine şeffaf hale getirecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala