bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,357.51 4.95%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.31 3.84%
bnb
BNB (BNB) $ 562.99 4.44%
solana
Solana (SOL) $ 144.87 8.92%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502215 2.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469086 4.83%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152974 4.72%

Hollanda’nın St. Maarten’ı Bitcoin Cash’e Sıcak Bakıyor

Hollandanin St. Maarteni Bitcoin Cashe Sicak Bakiyor

Kripto dünyası gün geçtikçe daha fazla ülke tarafından ilgi konusu olmaya devam ediyor. Son olarak Hollanda Krallığı’nın kurucu bir ülkesi olan Sint Maarten, Bitcoin’in en önemli fork’u olan Bitcoin Cash’i yasal ihalesi yapmayı gündeme getirdi.

Hollandanin St. Maarteni Bitcoin Cashe Sicak Bakiyor 1

St. Maarten Bitcoin Cash’e Sıcak Bakıyor

Bir zamanlar piyasa değerine göre en büyük kripto para birimleri arasında yer alan Bitcoin Cash, 2021 boğa koşusu sırasında yavaş yavaş önemsiz hale geldi ve eski değerini geri elde edemedi. Ek olarak Bitcoin Cash topluluğu da neredeyse bir yıldır Twitter’da ürkütücü bir şekilde sessizliğini koruyor.  

Diğer taraftan Birleşik Halk Partisi’nin Başkanı Rolando Brison, Bitcoin Cash’i yasal olarak kabul etmek için bir yasa tasarısını araştırmaya başladığını söyledi ve topluluğu harekete geçtirdi.

Brison’a göre, Bitcoin ve NFT’ler de sermaye kazançlarından muaf tutulacak. Hatırlarsanız geçtiğimiz hafta Brison, maaşını Bitcoin Cash kripto para biriminde kabul eden dünyanın ilk seçilmiş yetkilisi olmuştu. Bitcoin çatalını “yenilikçi” ve “hızlı büyüyen” olarak nitelendiren Brison, Bitcoin Cash’i “uygun bir ek ticaret, işlem ve tasarruf aracı” olarak görüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala