bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,355.97 1.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,027.22 0.23%
bnb
BNB (BNB) $ 550.20 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 140.30 2.16%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49989 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466329 3.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153777 3.65%

Hızlı Sürdürülebilir ve Ucuz Sistem | Shamir Ozery

Paris Blockchain Week Summit 2022’de sektörün önemli isimleri gelecek planlarına dair önemli açıklamalar yapmaya devam ediyor. BTCHaber olarak medya partneri olduğumuz Paris Blockchain Week Summit 2022’de Algorand Marketing Programs Director Shamir Ozery ile etkinlik ve Algorand’ın gelecek planları hakkında konuştuk.

Algorand Yeni Ortaklıklara Yelken Açıyor

Paris Blockchain Week 2022 oldukça önemli projelere ev sahipliği yaparken, bunlardan birisi de Algorand oldu. Son dönemde yaptığı yeni ortaklık ve sponsorluklarla öne çıkan Algorand Blockchain ağı, beraberinde metaverse ve GameFi alanında da oldukça önemli adımlar atmaya devam ediyor.

Konuyla alakalı olarak sorularımızı yanıtlayan Algorand Marketing Programs Director Shamir Ozery de, Algorand olarak Multichain’lere inandıklarını belirtti. Bu tür etkinliklerin önemine dikkat çeken Ozery, burada önemli bir topluluğa sahip olduklarını ve günden güne büyüdüklerini de ekledi.

Ozery’ye Algorand’ın geleceğini sorduğumuzda ise oldukça önemli bilgiler edindik. Ozery, NFT sektöründeki yaşanan büyümenin henüz yeni olduğunu ve NFT ekosistemi için oldukça güzel planları olduğunu belirtti. Bu örneklerden birisi olarak Lofty.ai’ı örnek gösteren Ozery, gelecekte emlakçılıktan oyun sektörüne kadar birçok noktada NFT’lerin ayrılmaz bir parçamız olacağını söyledi. Son olarak spor sektörü ile de yakınen ilgilendiklerini belirten Shamir Ozery, henüz pek yaygınlaşmayan drone yarışlarına da sponsor olduklarını ve benzer anlaşmalar yürüttüklerini belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala