bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,780.36 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,164.33 0.05%
bnb
BNB (BNB) $ 616.41 2.45%
solana
Solana (SOL) $ 148.15 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529544 0.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473554 1.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152475 0.97%

Hindistanlı Kripto Borsası CoinDCX Kısıtlamaları Uzattı

hindistanli kripto borsasi coindcx kisitlamalari uzatti 2

Hindistan’ın kripto para birimlerine getireceği düzenleme merakla beklerken, Hindistan merkezli kripto para borsaları zor günler geçiriyor. Hindistan merkezli kripto para borsası CoinDCX, 13 Mayıs 2022 tarihinden itibaren sürdürdüğü para çekme kısıtlamalarının bir sonraki duyuruya kadar uzatıldığını açıkladı.

CoinCDX Para Çekme Kısıtlamasını Süresiz Olarak Uzattı

Hindistan’da günlük işlem değerine göre en büyük kripto para borsası olan CoinDCX, 13 Mayıs 2022 tarihinde müşterileri için para çekme kısıtlamaları getirdiğini açıklamıştı. CoinDCX kullanıcıları kısıtlamaların kalkmasını beklerken, borsa müşterileri için üzücü bir haber paylaştı. Borsa tarafından yapılan açıklamada, 13 Mayıs tarihinden itibaren uygulanan para çekme kısıtlamalarının süresiz olarak uzatıldığı belirtildi.

CoinDCX yöneticisi tarafından yapılan Twitter gönderisinde bir sonraki duyurusuna kadar para çekme işlemleri üzerindeki kısıtlamaların devam edeceğini belirtti. Hindistan’da pek çok kripto para borsası, hükümetin kripto dostu olmayan politikalarıyla zor günler yaşarken, son olarak Hindistan önümüzdeki hafta kripto para birimi işlemlerine getirilecek ek vergilerin görüşüleceğini açıklamıştı. Borsa tarafından yapılan açıklamada gelişmiş uyumluluk ve risk çerçevelerini uygulamak için bu aşırı adımların gerekli olduğu savunuldu.

hindistanli kripto borsasi coindcx kisitlamalari uzatti

Pek çok müşteri, CoinDCX platformundaki para çekme işlemlerinin askıya alınmasıyla ilgili şikayetlerini sosyal medya platformları üzerinden dile getiriyordu. Son dönemde bu şikayetlerin artmasının ardından kripto para borsası bir açıklama yaparak para çekme işlemlerinin askıya alınmasının nedeninin yeni uyumluluk önlemleri olduğu belirtildi. Kullanıcıların şikayetlerine açıklama getiren kripto para borsası CoinDCX’in Pazarlama ve İletişim başkanı Ramalingam S. Yaptığı Twitter paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

Bazı cüzdanlar bakımdayken, artan incelemeyle sonuçlanan değişen düzenleyici ihtiyaçları nedeniyle daha büyük bir uyumluluk gereksinimi bulunuyor. Yeni süreçte para çekme işlemleri üzerindeki kısıtlamalar yapılacak olan duyurularla birlikte aşamalı olarak kaldırılacaktır. O zamana kadar desteğinizi rica ediyorum.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala