bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,261.22 3.57%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,146.01 2.88%
bnb
BNB (BNB) $ 605.65 0.11%
solana
Solana (SOL) $ 145.87 6.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525988 3.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47306 5.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150481 7.66%

Hindistan Merkez Bankası, Kripto Konusunda Uyardı

hindistan merkez bankasi kripto konusunda uyardiaddf

Kripto para sektörü birçok yeni gelişmelere ev sahipliği yapıyor. Bu yeni gelişmeler beraberinde olumsuz durumları da beraberinde getiriyor. Son olarak çıkan haberlere göre; kripto para birimi sektörü, ara sıra yaşanan aksiliklere rağmen büyümeye devam ederken, herkes gelişen varlık sınıfıyla aynı fikirde değil ve hatta bazıları, kripto varlıkların gelişmesine izin verilirse büyük bir mali kriz konusunda uyarıda bulunuyor.

Hindistan Merkez Bankası’ndan Kripto Konusunda Uyarı

Hindistan merkez bankası, büyümesine izin verilirse kripto para birimini bir sonraki mali krize neden olacağı konusunda uyardı.

hindistan merkez bankasi kripto konusunda uyardiass

Hindistan Merkez Bankası başkanı Shaktikanta Das kripto varlıkların hızlı büyümesiyle ilgili endişelerini dile getiren ve bunun bir sonraki mali krize yol açabileceği konusunda uyarıda bulundu.

Hindistan Merkez Bankası başkanı Shaktikanta Das, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bu yüzde 100 spekülatif bir faaliyet ve ben yine de yasaklanması gerektiği görüşüne sahibim çünkü büyümesine izin verilirse, lütfen sözlerime dikkat edin, bir sonraki mali kriz özel kripto para birimlerinden gelecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala