bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,000.15 4.00%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.42 3.53%
bnb
BNB (BNB) $ 608.24 0.09%
solana
Solana (SOL) $ 146.21 7.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523228 4.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472443 6.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150214 6.90%

Hillary Clinton, Kripto Para Birimleri Hakkında Konuştu

hillary clinton kripto para birimleri hakkinda konustu 1

Eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, Bloomberg Yeni Ekonomi Forumu’nda kripto para birimleri hakkında konuştu. Hillary Clinton, kripto para birimlerinin, doların dünyanın rezerv para birimi olarak rolünü zayıflatabileceklerini ve ülkeleri istikrarsızlaştırabileceklerini iddia etti.

Ulus devletlerin daha fazla dikkat etmeye başladığını umduğum bir alan daha, kripto para biriminin yükselişi. Çünkü onlarla ticaret yapmak için kelimenin tam anlamıyla yeni paralar çıkarmak için çok ilginç ve egzotik bir çaba gibi görünen şey, para birimlerini zayırflatma potansiyeline sahip. 

Hillary Clinton, Kripto Paraları Küresel Piyasa için Tehdit Olarak Görüyor

Eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton, kripto paranın küresel para piyasaları için doğrudan bir tehdit oluşturduğunu iddia ediyor.

hillary clinton kripto para birimleri hakkinda konustu 3

Eski Dışişleri Bakanı Hillary Clinton

Bazı kripto severler; Hillary Clinton‘ın sözlerine karşı, kripto para birimlerinin bir reklam olarak görülebileceğine inanıyor: 

Ayrıca Hillary Clinton, Eylül 2018’de, Teknoloji Zirvesi’nde birçok soruyu yanıtlarken, herhangi bir Bitcoin‘e sahip olmadığını da açıklamıştı. Bunun yanında, Clinton’ın kripto para birimleri hakkındaki düşünceleri, eski Başkan Donald Trump ile hemfikir olduğunu gösteriyor.

Ekim ayında Hillary Clinton, doların başka bir para biriminin değer kaybetmesini istemediğini belirterek eleştirisini ikiye katladı:

Para birimimizin büyük bir hayranıyım ve başka para birimlerinin ortaya çıkmasını ve doları herhangi bir şekilde incitmesini veya alçaltmasını istemiyorum. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala