bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,546.03 2.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,037.81 1.91%
bnb
BNB (BNB) $ 554.30 0.97%
solana
Solana (SOL) $ 140.61 2.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517789 3.69%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.48328 4.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151517 0.35%

High Token (HIGH) Nedir?

High Token HIGH Nedir

High token (HIGH) Highstreet adı verilmiş bir sanal gerçeklik platformunda kullanılan kripto paralardır. Bu platformun sanal ile gerçek dünyanın bir birleşimi olarak faaliyet verdiği ifade ediliyor. Son zamanlarda özellikle metaverse ifadesinin popülarite kazandığını görüyoruz. Bu alanda yapılan yenilikler ve elde edilen başarılar yeni blockchain projelerine adeta yön veriyor. Böylece metaverse alanını hedefine alan yeni projelerin farklı hizmetlerle kullanıcıların karşısına çıktığına şahit oluyoruz. Özelllikle Covid-19 salgınının da küresel ekonomiye etki etmesiyle sanal alanda gerçekleşen gerçek dünya işlemleri hız kazandı. High token (HIGH) ekibi de bu yeni trendi göz ardı etmedi. Highstreet platformunu geliştiren ekip metaverse alanında kullanılan sanal bir piyasa meydana getirdi. Bu içerikte söz konusu platform ve bu platformun kripto para alanına kazandırdıklarından bahsedeceğiz. Ayrıca bu sanal alanda kullanılacak kripto para HIGH token’ler hakkında da birtakım ilgi çekici verileri bu yazıda paylaşacağız.

Highstreet, fiziksel ve dijital dünyaları yepyeni bir MMORPG ile birleştiriyor. Unity ve Blockchain teknolojisi ile benzersiz bir şekilde inşa edilen Highstreet, gerçek ürünleri oyun içi öğelere dönüştürerek kullanıcılarının beğenisine sunuyor. Metaverse alanında son zamanlarda atılan adımlar kullanıcıları şaşırtmaya devam ediyor. Bu alanda hizmet veren çeşitli platformlarda oldukça yüksek fiyatlara sanal arazilerin satıldığını görüyoruz. Bunların yanında metaverse’lerde çeşitli NFT’ler de alınıp satılıyor. Söz konusu sanal işlemlerin tamamı gerçek dünyamıza paralel olarak tasarlanmış metaverse evrenlerinde gerçekleşiyor. Sosyal medyanın dahi geleceğinin burada olacağını düşünen geliştiriciler çoktan harekete geçmiş durumda. Facebook yönetimi de konuyla alakalı adımlar atıyor. Öyle ki şirketin adının dahi Meta olarak değiştirildiğini görüyoruz. Highstreet platformu da metaverse alanında atılmış bir diğer yenilik olarak kripto para severlerin karşısına çıkıyor. Bu platformda da kullanıcıların alım satım yapabildikleri bir piyasa oluşturulması hedeflendi.

HIGH nedir

High Token (HIGH) Ne Zaman Çıktı?

Metaverse gibi yeni bir alanda hizmet veren High token (HIGH) projesi de faaliyetlerine henüz başladı diyebiliriz. Çalışmalarına başlayalı o kadar uzun bir süre geçmemiş olmasına rağmen HIGH token’ler çok sayıda kullanıcıya kolaylıkla ulaşmışa benziyor. Metaverse alanının gelecek vadeden sektörler arasında yer aldığını söylemek yanlış olmaz. Her geçen gün çok sayıda kullanıcı çeşitli umutlarla ve farklı amaçlarla bu devasa alana dahil oluyor. Highstreet platformunun amacı ise bu alanda yer alarak gelecekte yer edinmek. High token’lerse bu platformda yapılacak işlemlerde geçerli olacak. Highstreet platformu kullanıcıların bir şeyler alıp satabildiği güvenilir bir mecra haline gelmek istiyor. Gerçek dünyamızda alım satım ne kadar büyük bir önem arz ediyorsa, metaverse alanında da ticari faaliyetler o derecede önemli olacak. Bu gerçeği göz önünde bulunduran HIGH token ekibi markaların faydalanabilecekleri bir platform meydana getirdi.

High Token (HIGH) Fiyatı Nedir?

Highstreet platformunda kullanılan kripto para High token (HIGH) fiyatı ile ilgili anlık verilere aşağıda yer alan başlıklardan ulaşmak mümkün. Bu başlıklar High token’lerin en yeni fiyat verilerini sürekli olarak siz değerli okurlarımıza sunuyor. Arzu eden kullanıcılar bu başlıklardan faydalanarak güncel HIGH fiyatına ulaşabilir. Projenin topluluğa tanıtılması için ekip tarafından detaylı bir tanıtıcı evrak hazırlanmış. Bu evrakta konu hakkında merak edilen her türlü veriye rastlamak mümkün. Söz konusu veriler göre High token’ler piyasaya toplamda 100 milyon adet arz edilecek. Bu miktarın şimdiye dek 2,5 milyonunun dolaşımda yer aldığı projenin geliştirici ekibi tarafından aktarılıyor.

High Token Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 HIGH token [mcryptocoin=”HIGH” currency=”TRY” realtime=”on”] TL’den işlem görüyor. HIGH token fiyatı son 24 saat içerisinde [mcryptocoin=”HIGH” info=”change” realtime=”on”] değişim gösterdi. HIGH token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise [mcryptocoin=”HIGH” info=”volume” realtime=”on”] dolar, toplam piyasa değeri ise [mcryptocoin=”HIGH” info=”marketcap” realtime=”on”] dolar seviyesinde.

High Token Kaç Dolar?                           

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 HIGH token [mcryptocoin=”HIGH” currency=”USD” realtime=”on”] dolardan işlem görüyor. 2021 yılının aralık ayı itibariyle HIGH token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 32,4 dolarla kaydetti. Bununla birlikte HIGH token yılın en düşük seviyesini ise 3,6 dolarla belirledi.

High Token (HIGH) Nasıl Çalışmaktadır?

High token’ler (HIGH) Highstreet adlı metaverse platformunda kullanılan kripto paralardır. Metaverse artık geleceğe yön verecek teknolojiler arasında yer alıyor. Blockchain’in sağlam yapısından güç alan geliştiriciler çok sayıda metaverse projesini oldukça kısa bir süreçte geliştirdi. Bu alanda ortaya konulan projelerin çeşitliliği bu alanında hızla gelişmesine ortam hazırladı. Highstreet platformu da bu alanda sunulan yenilikler arasında gösteriliyor.

High token HIGH

Metaverse dünyasında oyuncular sanal bir gerçeklikle faaliyet veriyor. Highstreet platformunun oyuncuları için karşılarına çıkan her oyun içi öğe ve vitrin, gerçek bir markanın gerçek bir ürünüdür. Mevcut e-ticaret sistemlerine doğrudan entegrasyon ile oyuncular metaverse ve gerçek hayatta kullanmak için fiziksel ürünler satın alırlar. Kısaca ifade etmek gerekirse Highstreet, metaverse alanının alım satım platformudur. HIGH token’ler de bu platformda geçerli olan para birimidir.

High Token (HIGH) Nasıl Satın Alınır?

High token’ler (HIGH) yalnızca belirli kripto para borsalarından alınıp satılıyor. Bu borsalar arasında Uniswap, Pancakeswap, Lbank, Bitget, Hoo ve ZT bulunuyor. Kullanıcıların bu borsaların herhangi birisinden HIGH Token satın alabileceğini söylemek mümkün. Ancak kripto para yatırımı yapmadan önce dikkatli ve uzun bir araştırma tamamlamak gerekiyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala